- 9,795
- 6,604
- 113
Dost sırtında taş tasimayacak oturacak yani düzgün bir iş bulana kadar 1 2 ay idare edebilir piyasa zaten kötü iş yok16 saat diyor ne vasıfı?
Dost sırtında taş tasimayacak oturacak yani düzgün bir iş bulana kadar 1 2 ay idare edebilir piyasa zaten kötü iş yok16 saat diyor ne vasıfı?
Kral ne olursa olsun vakit, teklifleri uyu ve ise gel.Dost sırtında taş tasimayacak oturacak yani düzgün bir iş bulana kadar 1 2 ay idare edebilir piyasa zaten kötü iş yok
Aynen oyleBu tip işletmeleri bulup idam ettireceksin sahiplerini adamlar dalga geçiyor 16 saate 40 bin ne demek adli herifler ya
Bir ay çalış ilk maaşla Slot oyna parayı 1 trilyon yap sonra iki yıl çalışma 😄👍🖐Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Ayrıca cumartesi ve pazar gibi bir izinde yok?
Zaten aylık yol masrafı sigarası yemeği vs 20k yi bulur çok saçma bi miktarArkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Bunlar bildiğin bekçi köpeği arıyorlar.üstelik yemek te yok böyle işverenleri tutup sikeceksin amkArkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Yemek yol zaten ayda 20k üstü tutar kardeşim yemek ve işyerinin uzaklığı işi bozuyorDost sırtında taş tasimayacak oturacak yani düzgün bir iş bulana kadar 1 2 ay idare edebilir piyasa zaten kötü iş yok