Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Böyle Bir İşin Hakkı Ne Kadar Olmalı

Ne kadar olmalı

• 40000

Kullanılan: 9 8.9%
  • 50000

Kullanılan: 11 10.9%
  • 60000+

Kullanılan: 81 80.2%

• Kullanılan toplam oy
    101

snopy1991

Beni gınayan benim köyneğimi giysin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,124
427
83
Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Ayrıca cumartesi ve pazar gibi bir izinde yok?
Bekarsan eğer tatil bölgelerine git her türlü iş bulursun hemde tatilini yapmış olursun. Evliysen Allah yardım etsin

Derkondebel

XxX
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,982
3,832
113
İnsaatta calis sabah 8 aksam 4 gunluk 2500 yevmiye yol yemek kalma yeri hepsi firmaya ait. Basit isler yerine agir isler tercih edin cok az calisir cok fazla kazanirsiniz

Bbccaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,727
881
113
Yakın yerlere ulaşimda sıkıntı çekmeyeceğin max -12 saatlik iş bak

Huso63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,098
810
113
Hocam asgari ücret üzerinden hesaplanır da sadece maaş artı mesai hakkınız 59500 küsur TL olması gerekiyor. Yol ve yemek dahil edilmeden. Yine de siz kendi hesabınızı yapıp öyle değerlendirin.

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,366
1,918
113
Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Kedicik sıcak yataginda yat uyu yolda geçirdiğin zamana degmez

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
40 binliraya o iş yapılırmı lan şuan zaten en kötü biyere girsen 25kdan başlatıyolar 10 gün 16 saat çalıssan 40dan fazla alırsın servisinde olur yemeğinde

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,859
1,309
113
Manyak mısınız abi o ne sosyal hayatınız yokmu ya

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
Esir alıyorlar resmen. Başka iş bak abi

gonghu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,947
799
113
Girersen salaksın net enayi yerine koyuyorlar 2 adam alacağına bir adam alıyorlar git deki onlara ramiz Karaeski geri geldi emaneti olan şehri İstanbul'u geri almaya geldi

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,376
559
113
150k aşağısı olmaz dostum

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,116
5,790
113
Girersen salaksın net enayi yerine koyuyorlar 2 adam alacağına bir adam alıyorlar git deki onlara ramiz Karaeski geri geldi emaneti olan şehri İstanbul'u geri almaya geldi
Aslında böyle iyi huylu mafyaların böyle şeylerle uhrasması gerek böyle kişileri bulup kafasını sürtmesi lazım ki yere bu iş verenlerin çoğunun aklı başına gelsin

frenkeştayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,456
1,576
113
skse beni yine çalışmam kod kovalarım daha iyi ömür yalan olur orda

Adem1616

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
476
149
43
Reis ben cnc freze operatörüyüm o paraları alıyom sen bekcilikten bahsediyon asgari ücrete dua et oturuyon sabah aksam

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,627
6,554
113
Aga yanlış anlamayın beni bir vasfınız mesleğiniz yoksa bu maaşlar normal yani hiçbiryer vasıfsız mesleği olmayan birine 40k üstü para vermez hatta 40k veren varsa çok iyi

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
813
113
16 saat se 28+28 maaştan 56 bin TL yapar 14 bin yol parası 70 bin TL yapar 16 saat durcan 30 bin TL yemek yüz bin TL talep et

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
813
113
27 bin TL maaşı olsa mesai saati 250 TL'ye geliyor cumartesi pazar da tatil olması lazımdı 16 saat çok bir çalışan için cumartesi pazar bire iki vermesi lazım mesai saati beş yüz TL olması lazımdı çünkü bende bekçilik yaptım iş kısa sürdü birkaç ay16 saate güzel para aldım