Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Böyle Bir İşin Hakkı Ne Kadar Olmalı

Ne kadar olmalı

• 40000

Kullanılan: 9 8.9%
  • 50000

Kullanılan: 11 10.9%
  • 60000+

Kullanılan: 81 80.2%

• Kullanılan toplam oy
    101

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Al kardeşim 3 ay sürüyor toplamda İstanbul tarafında maaşlar daha güzel ben ilanlarda görüyorum 40-45 bin veriyorlar 8 saat çalışmaya artı yol yemekte veriyorlar Ankara'da yine bu sektör para vermiyor ama İstanbul firmaları çok sağlam hep yabancı firma bir vasıf yoksa tavsiye ederim ama benden bir kardeş tavsiyesi bu açtığın konudaki işe gitme akıl vermek gibi olmasın ama yapılmaz değil 40 bin 100 binde verse dayanamazsın birde orada sana ekstra işler çıkartırlar zamanla
Abi ben de öyle tahmin ediyorum zamanla başıma iş çıkartırlar bir de şöyle bir şey var abi sen şimdi güvenlik görevlisisin senin bekleyeceğin üstü kapalı bir kulübe var o kulübede oturuyorsun devriye atacağın zaman dışarı çıkıyorsun etrafı kollayıp göz atıyorsun ama ben de o kulübede yok bildiğin dümdüz inşaat

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Yakın zamanda alacağım zaten ama güvenlikçilerin de Hakkı çok yeniyor daha önce bir fabrikada kimliksiz güvenlik işi yaptım tamam kolaydı basitti biraz ama onlarda da 10-12 saat mesai artı olarak devriye muhabbeti var benim çalıştığım fabrikada 2 saatte bir devriye atıyorduk duvarlarda devriye attığımıza dair anahtar okuyucuları vardı devriye atmazsan ertesi gün hemen fark ediliyordu
Kanka İstanbul'da güvenlik işi bol rahat işi bulana kadar 1 ay 1 ay dene hepsini :) Telegrama Özel güvenlik yaz sürekli işçi alımı paylaşıyorlar

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Bu tür işletmeleri şikayet edin günde 12 saatten fazla çalıştırmak yasal değil. Aç kalınır yine çalışılmaz A-101 bim gibi köle yerlerinde bile bu çalışma şartlarından daha iyi çalışma şartı sunuyorlar:)
Abi en azından o tarz yerlerde mesai yaptığın zaman mesain yazılıyor ancak burada o da yok mesela onlar da izin var bende yok:D

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,324
6,599
113
Abi ben de öyle tahmin ediyorum zamanla başıma iş çıkartırlar bir de şöyle bir şey var abi sen şimdi güvenlik görevlisisin senin bekleyeceğin üstü kapalı bir kulübe var o kulübede oturuyorsun devriye atacağın zaman dışarı çıkıyorsun etrafı kollayıp göz atıyorsun ama ben de o kulübede yok bildiğin dümdüz inşaat
Ekstra birde hakların var
Gesin var özel sağlık sigortan var ekstra SSK olayı var , birde iyi kötü bir saygın oluyor heleki İstanbul'da daha bir farklı yabancı bir firmanın güvenliğine attın mı kendini senden kralı yok .
Senin tek görevin gezerek para kazanmak.

TorontoRaptors

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,802
1,799
113
Sen ciddiymişsin harbi 16 saat çalışacaksın 2 öğün yemek günlük min 400 tl oda 2 öğün tavuk döner yersen yol gidiş dönüş min tutar 50 tl 450*30=13500 tl ki aylık yol yemek masrafın min 20 den aşağı olmaz. Sana kalan para aylık 20k onun yerine git evinin dibinde asgari ücretle bi kafede çalış :)

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,324
6,599
113
Mesela yılbaşında Çankaya'da bir alkollü mekana ekstra bir günlüğüne işe gittim güvenlik olarak sabaha kadar 5500₺ para aldım normal 1500₺ idi bahşiş aldım artı yedim içtim eğlendim müzik dinledim böyle bir iştir güvenlik.

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Sen ciddiymişsin harbi 16 saat çalışacaksın 2 öğün yemek günlük min 400 tl oda 2 öğün tavuk döner yersen yol gidiş dönüş min tutar 50 tl 450*30=13500 tl ki aylık yol yemek masrafın min 20 den aşağı olmaz. Sana kalan para aylık 20k onun yerine git evinin dibinde asgari ücretle bi kafede çalış :)
Kral dün sabaha kadar ciddiydim ama bu sabah öyle bir sabah ki beynim benimle resmen taşak geçiyor ulan salak diyor o şartlarda çalışılır mı sana yeminle söylüyorum bak az önce evde beslediğim kedime baktım ulan dedim şu hayvan bile benim beslememe rağmen benden daha iyi şartlarda yaşıyor bir de bana bak kedime imrendim:D

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Selamun aleyküm kardom bende Ayın 12 sinde Başladım Avrupa Yakasında oturuyorum İşyeri fikirtepe- kadıköy metrobüs ile gidiyorum, 2 taşıt ile.

Şimdi Çalışma Saatlerin çok fazla , Yol 3 Aktarma en az 1.30 Saat Önce çıkman gerekecek ve Akşam 2 saat sonra eve geleceksin.

O kadar çalışma saatine yemek olmaması çok çok kötü

Bende holding binasının girişinde danışma olarak çalışıyorum birde şoförlük yapıyorum.

Net Maaş 35.000₺
Yol parası 2-200₺

Yemek te şirkette yiyoruz

Sabah 8 akşam 6 Cumartesi Pazar tatil.

Her 6 ayda bit kığıliden 30 bin liralık giyim çeki veriyorlar

Bayramlar da Yarım Maaş İkramiye

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Mesela yılbaşında Çankaya'da bir alkollü mekana ekstra bir günlüğüne işe gittim güvenlik olarak sabaha kadar 5500₺ para aldım normal 1500₺ idi bahşiş aldım artı yedim içtim eğlendim müzik dinledim böyle bir iştir güvenlik.
Başkan beni bu işe özendiriyorsun be ama haklısın hakkın var yani bu tarz işlerde Ömür çürütmektense ne bileyim şu an bu şartlarla diyorum ki hayatım bu kadar ucuz değil:)

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,324
6,599
113
Kral dün sabaha kadar ciddiydim ama bu sabah öyle bir sabah ki beynim benimle resmen taşak geçiyor ulan salak diyor o şartlarda çalışılır mı sana yeminle söylüyorum bak az önce evde beslediğim kedime baktım ulan dedim şu hayvan bile benim beslememe rağmen benden daha iyi şartlarda yaşıyor bir de bana bak kedime imrendim:D
Bekarsan ailenle yaşıyorsan otur oturduğun yerde sitede kod kovala 100-300-300 deme biriktir zaten ayda 20-25 bin para yapar biryandan da güvenliğe yazıl kimliğini al harcatmayın kendinizi

Cikcik

🤘cCc Var Olsun Turan Eller cCc 🤘
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
564
442
63
Böyle işte çalışacağıma Hergün deneme bonusu kovalar günlük 1K kazanırım :)

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Selamun aleyküm kardom bende Ayın 12 sinde Başladım Avrupa Yakasında oturuyorum İşyeri fikirtepe- kadıköy metrobüs ile gidiyorum, 2 taşıt ile.

Şimdi Çalışma Saatlerin çok fazla , Yol 3 Aktarma en az 1.30 Saat Önce çıkman gerekecek ve Akşam 2 saat sonra eve geleceksin.

O kadar çalışma saatine yemek olmaması çok çok kötü

Bende holding binasının girişinde danışma olarak çalışıyorum birde şoförlük yapıyorum.

Net Maaş 35.000₺
Yol parası 2-200₺

Yemek te şirkette yiyoruz

Sabah 8 akşam 6 Cumartesi Pazar tatil.

Her 6 ayda bit kığıliden 30 bin liralık giyim çeki veriyorlar

Bayramlar da Yarım Maaş İkramiye
Kral dinlenmeye vakit yok zaten günde 3 4 saat ya uyuyacağım ya uyuyamayacağım vücut bitkin beter halde kendimi daha çalışmaya başlamadan düşündüm ölmek istiyorum şu an: D

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
2014 den bu yana güvenlik işi yapıyorum geleceği olmayan körelten sürekli iş yeri aradığın bi meslek. Gidin evrakları tamamlayın şoförlük yapın

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Bekarsan ailenle yaşıyorsan otur oturduğun yerde sitede kod kovala 100-300-300 deme biriktir zaten ayda 20-25 bin para yapar biryandan da güvenliğe yazıl kimliğini al harcatmayın kendinizi
Kral bekarım 8000 lira kiram var öyle zorlayacak bir kira değil bu masrafım çok zorlu masraflar değil ancak bir taraftan da çalışmak da istiyorum bu işte değil normal bir işte tabii ki

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Ayrıca cumartesi ve pazar gibi bir izinde yok?
Kanka yanlis anlama issiz kalmakdan iyidir ama calismaya basladigin andan itibaren alternatif is aramaya devam et
Ben 10 yildir dusuk masaa calisiyorum ama isimi birakmiyorum
Aldigim maas 25.000 gunde 8 saat calisma cumartesi pazar tatil tum resmi tatiller veriliyor
Calistigim her 1 gune ekstra 2 gun para aliyorum yani masim dusuk ama rahatim iyi acikcasi senin yazdiklarin benm masimin asasinda kaliyor

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
358
63
Bizim bekçi akşam 5 sabah 7 çalışıyor 36 bin maaşı var ki iç anadoludayım ben

istanbul gibi bi yerde o şartlarda 50 binden aşağı olmamalı

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,116
5,790
113
Dostum çoğu işletme aynı dünyadan haberin yok herhalde öyle olmayanda 28 27 bandında maaş veriyor 😂
Dost o zaman öyle yerlerde calısmayıversin insanlarda biraz salak olmasın affedersin de10-12 saat çalışıp daha fazla alacak yerler var

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,116
5,790
113
Kanka yanlis anlama issiz kalmakdan iyidir ama calismaya basladigin andan itibaren alternatif is aramaya devam et
Ben 10 yildir dusuk masaa calisiyorum ama isimi birakmiyorum
Aldigim maas 25.000 gunde 8 saat calisma cumartesi pazar tatil tum resmi tatiller veriliyor
Calistigim her 1 gune ekstra 2 gun para aliyorum yani masim dusuk ama rahatim iyi acikcasi senin yazdiklarin benm masimin asasinda kaliyor
Dost bu ne işi ne güzelmiş

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,009
952
113
Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Ayrıca cumartesi ve pazar gibi bir izinde yok?
Aleyküm selam dost. Bu iş teklifi ile ilgili çok şeyler yazabilirim ama mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışacağım. Ekonominin kötü olmasından ötürü bunlar bu şartları sana sunabilme cüretini göstermişler. Muhtemelen o işe giren de 2 3 ay çalışıp bırakıyordur. İşsizliğin hat safhada olması da böyle adice teklifleri yapmalarına neden oluyor. 2 kişi calistirmak yerine 1 kişiyle o alımı kapamak istemişler. Muhtemelen sana bu teklifi yapan firma sigortanı asgari ücretten gösterip kalanını elden verip sigorta priminden de yer. Kendini bu tip şeylerde kasma nasibin varsa seni bulur. Yiyecek ekmeğin varsa yersin.