Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Böyle Bir İşin Hakkı Ne Kadar Olmalı

Ne kadar olmalı

• 40000

Kullanılan: 9 8.9%
  • 50000

Kullanılan: 11 10.9%
  • 60000+

Kullanılan: 81 80.2%

• Kullanılan toplam oy
    101

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Soyle diyim bir gunde cift vardiya yapicaksin. Hic yoktan 45 maas yol yemek vermeliler. 60 lira yol desek kabaca 1800,3000 de yemek 5 binide senin ihtiyacına gidicek. Mesaide odemiyorlarmis. Şuanlik basla ama en acilinden baska is bul.Bu emekli 70 lik dayı işi. Metal sektorunde giris ücretleri 28 civarı. Bulundugun ilcenin istihdam bürolarını araştır.
Kral keşke 60 lira olsa yol günlük 200 liraya geliyor bana İstanbul'dayım geçeceğim yer karşı normalde evet genellikle bu işleri emekliler yapıyor ama biz gençken dayanamazken o adamlar nasıl dayanıyor hayret ediyorum: D

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Kral çok haklısın hemde çok o yalamalar bitmiyor geceden beri düşünüyorum inanki ne yapsam diye
Gitme reis yapamazsın 3 gün sonra sıkılırsın bak ben güvenlik görevlisiyim 12/36 vardiya sisteminde bile o 12 saat 40 saat gibi geçmiyor benden sana dost tavsiyesi başka işler bak öyle bir çalışma şekli yok

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,440
784
113
Kral keşke 60 lira olsa yol günlük 200 liraya geliyor bana İstanbul'dayım geçeceğim yer karşı normalde evet genellikle bu işleri emekliler yapıyor ama biz gençken dayanamazken o adamlar nasıl dayanıyor hayret ediyorum: D
Kardeş yola 200 gidecekse siktir et gitme o vakit sana ne kalacak,burda 10k yap 100 yatir 200 cek kodu kovala daha iyi. Çalişması gereken,fiziksel hareketi en az yaslı işi,hayat sartlarında yapacaklari en iyi iş. Ha cok borcun harcın varsa hiç ten iyidir ama başka bir tane kesinlikle bak. İşe girerken saglik raporu felan istiyorlarsada bir kopyayi sakla 6 ay kullanılıyor onlar.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Kardeş yola 200 gidecekse siktir et gitme o vakit sana ne kalacak,burda 10k yap 100 yatir 200 cek kodu kovala daha iyi. Çalişması gereken,fiziksel hareketi en az yaslı işi,hayat sartlarında yapacaklari en iyi iş. Ha cok borcun harcın varsa hiç ten iyidir ama başka bir tane kesinlikle bak. İşe girerken saglik raporu felan istiyorlarsada bir kopyayi sakla 6 ay kullanılıyor onlar.
Borcu harcı olan insan bu tarz işlerde çalışamaz reis , bu işler tuzu kuru emekli yada halı vakti yerinde eleğini elemiş insan işi ek gelir yaptıkları için kaç saat olursa olsun koymuyor adamların zaten paraya ihtiyacı yok maaşa dokunmuyor faize atıp yiyorlar o yüzden ihtiyar kesimi bu işlerde çalışabiliyor genç işi değil heleki borcu olan insan için hiç değil

madmen1

1881-193~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
264
218
43
Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Ayrıca cumartesi ve pazar gibi bir izinde yok?
Yol parası yok, yemek parası yok, +6 saat mesai, izin yok. Versene şunların numarasını ilk firsatta bir küfür edeyim yerine..

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,440
784
113
Borcu harcı olan insan bu tarz işlerde çalışamaz reis , bu işler tuzu kuru emekli yada halı vakti yerinde eleğini elemiş insan işi ek gelir yaptıkları için kaç saat olursa olsun koymuyor adamların zaten paraya ihtiyacı yok maaşa dokunmuyor faize atıp yiyorlar o yüzden ihtiyar kesimi bu işlerde çalışabiliyor genç işi değil heleki borcu olan insan için hiç değil
Kensim o noktaya gelsigimde 3 kurusa kimyasal fabrikasında 3 ay disimi sıktım,ben en hafif kokuya felan hic dayanamayan biriyim normalde. Ondan oyle yazdım.

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,788
518
113
Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
[/QUOT
Sen aptal olamazsın asla çünkü aptallar BİLE aptal olamaz

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Yol parası yok, yemek parası yok, +6 saat mesai, izin yok. Versene şunların numarasını ilk firsatta bir küfür edeyim yerine..
Kral Bir de ben sormasam iznin olmadığını bile söylemeyecek anlatırken o kadar basit anlatıyor ki sanki 16 saat 6 saatmiş gibi anlatıyor ya ne olacak diyor dinlenirsin diyor: D

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Güvenlik belgesi al oturduğun semtte çok iş bulursun.
Güvenliklerin geneli 2 gündüz 2 gece 2 gün izin 1 günde gündüzden geceye geçerken izin gibi oluyor 3 gün izin sayılır yani.

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Abi yaşlı adamların bu işleri yapmasını da anlamıyorum yaşlı adamların normalde kulağı duymaz ağır işitir daha çok uyur

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Güvenliklerin geneli 2 gündüz 2 gece 2 gün izin 1 günde gündüzden geceye geçerken izin gibi oluyor 3 gün izin sayılır yani.
Yakın zamanda alacağım zaten ama güvenlikçilerin de Hakkı çok yeniyor daha önce bir fabrikada kimliksiz güvenlik işi yaptım tamam kolaydı basitti biraz ama onlarda da 10-12 saat mesai artı olarak devriye muhabbeti var benim çalıştığım fabrikada 2 saatte bir devriye atıyorduk duvarlarda devriye attığımıza dair anahtar okuyucuları vardı devriye atmazsan ertesi gün hemen fark ediliyordu

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
12/36 çalışıyorum güvenlikte 30 bin alıyorum yeter , ekstra birde kargo aktarma merkezine gidiyorum boş haftada 2 gün oradanda 8 geliyor 38 e geliyor yetiyor çok şükür.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Yarım gün çalış , bir buçuk gün yat şekline 12/36 denir

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Abi çok güzelmiş:) en yakın zamanda bir güvenlik kartı almak şart oldu:)
Al kardeşim 3 ay sürüyor toplamda İstanbul tarafında maaşlar daha güzel ben ilanlarda görüyorum 40-45 bin veriyorlar 8 saat çalışmaya artı yol yemekte veriyorlar Ankara'da yine bu sektör para vermiyor ama İstanbul firmaları çok sağlam hep yabancı firma bir vasıf yoksa tavsiye ederim ama benden bir kardeş tavsiyesi bu açtığın konudaki işe gitme akıl vermek gibi olmasın ama yapılmaz değil 40 bin 100 binde verse dayanamazsın birde orada sana ekstra işler çıkartırlar zamanla

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
12/36 çalışıyorum güvenlikte 30 bin alıyorum yeter , ekstra birde kargo aktarma merkezine gidiyorum boş haftada 2 gün oradanda 8 geliyor 38 e geliyor yetiyor çok şükür.
Ben de Gümrük deposunda güvenliğim yeni girdim 25+2 yol yemekte var :) 8-8 8-20 arası 12 saat ama yoğunluğu yok . 2 gündüz 2 gece 2 izin rahatım :)

TorontoRaptors

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,802
1,799
113
Bu tür işletmeleri şikayet edin günde 12 saatten fazla çalıştırmak yasal değil. Aç kalınır yine çalışılmaz A-101 bim gibi köle yerlerinde bile bu çalışma şartlarından daha iyi çalışma şartı sunuyorlar:)

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Ben de Gümrük deposunda güvenliğim yeni girdim 25+2 yol yemekte var :) 8-8 8-20 arası 12 saat ama yoğunluğu yok . 2 gündüz 2 gece 2 izin rahatım :)
2+2+2 en pis vardiya şeklidir ama ortamın iyiyse uyar birde 12/36 sistemin tadına bak tadından yenmez :)