- 20,085
- 12,191
- 113
Hayırlı oldun kankam et döner ısmarladım senden açız bilgine 🤣🤣🤣WONNNNN
Hayırlı oldun kankam et döner ısmarladım senden açız bilgine 🤣🤣🤣WONNNNN
Geldi reis gol çık mağaradan😆🤣Varsa 5k paran bas diycam ama bu seferde 2.5 üst olsa 25k almış olcan 5k çapraza basınca eee 5k içinde gol olmasını beklemeye gerek duymam ben bu durumda 🤣
Bence sen bunu 100k yaparsınDünyanın en rahat kuponu oldu ya
Tebrikler kankaDünyanın en rahat kuponu oldu ya
Kankam ben başından beri emindim de sen beni frenlemeye çalıştın sağol 🤣🙏kemalim yeni kahin sensin respect
Çok hoş kupondu bozdurma dedik kankDünyanın en rahat kuponu oldu ya
şeytan geldi şeytanBence sen bunu 100k yaparsın
Aga mesaj yazmaktan maça girip bakamıyoz ki 🤣🤣 geldiyse hayırlı olsun tebriklerGeldi reis gol çık mağaradan😆🤣
Yapar o benim guvenim tamşeytan geldi şeytan
O hiç gitmiyor zaten 2 gün önce 75k kaldırdım casibomdan rukete gir kirmızı bas diyor hahsgahahsşeytan geldi şeytan
AhahshddnndO hiç gitmiyor zaten 2 gün önce 75k kaldırdım casibomdan rukete gir kirmızı bas diyor hahsgahahs
Şey yapsana restbet betpas haftasonu spor bonuslari al bonuslarla roll aç takip edekO hiç gitmiyor zaten 2 gün önce 75k kaldırdım casibomdan rukete gir kirmızı bas diyor hahsgahahs
Baba kırmızı bizim kırmızı cizgimizdir asıl gitsinO hiç gitmiyor zaten 2 gün önce 75k kaldırdım casibomdan rukete gir kirmızı bas diyor hahsgahahs
Tek tek mesajları okuya okuya geliyordum daha won mesajına gelmemiştim 🤣🤣🤣Geldi reis gol çık mağaradan😆🤣
Ana para 1x cevrim orda ztnŞey yapsana restbet betpas haftasonu spor bonuslari al bonuslarla roll aç takip edek