- 1,576
- 823
- 113
Bu daha mantıklı hatta kırmızı değil dümdüz 17 gömül gitsinKimseye bise verme tüm parayı kırmızı bas
Bu daha mantıklı hatta kırmızı değil dümdüz 17 gömül gitsinKimseye bise verme tüm parayı kırmızı bas
Siyah bankolar bankosu o zaman puahahaKimseye bise verme tüm parayı kırmızı bas
Sen varya sen adamsın 36x yaptircaz adama parayiBu daha mantıklı hatta kırmızı değil dümdüz 17 gömül gitsin
Talibim uygunsa dostum2k vereyim 4 kişiye 500er roll devam edin bende durumuma göre bişeyler yaparım yine
Sen seç2k vereyim 4 kişiye 500er roll devam edin bende durumuma göre bişeyler yaparım yine
Işte asıl mesele bu o 4 kişi kim 🤣🤣2k vereyim 4 kişiye 500er roll devam edin bende durumuma göre bişeyler yaparım yine
Kesene bereket dost2k vereyim 4 kişiye 500er roll devam edin bende durumuma göre bişeyler yaparım yine
kahine danışmak lazımIşte asıl mesele bu o 4 kişi kim 🤣🤣
Dun 20 defa üst üste siyah geldi ben her seferinde kırmızıya bastim yalaSiyah bankolar bankosu o zaman puahaha
O zaman şimdi kırmızı gelcek bassssDun 20 defa üst üste siyah geldi ben her seferinde kırmızıya bastim yala
aga daha nasıl Bi iyilik yapabiliriz ki rakam verdim hissettim 17 aldım verdim 666 777Sen varya sen adamsın 36x yaptircaz adama parayi
Sen yaparsın sende o kapasiteyi görüyorum kanka🤣🤣Dun 20 defa üst üste siyah geldi ben her seferinde kırmızıya bastim yala
Yırtık donumu bascazO zaman şimdi kırmızı gelcek bassss
2ye bolsun ben de 0 gelcek diyorumaga daha nasıl Bi iyilik yapabiliriz ki rakam verdim hissettim 17 aldım verdim 666 777
hayır 0a 100 atıyorsun kural o2ye bolsun ben de 0 gelcek diyorum
Kim olacağına bakmadım daha ama kim olmayacağinı biliyorum @dpvdsh ilk kuponda yatıyor😆Işte asıl mesele bu o 4 kişi kim 🤣🤣