- 23,336
- 21,779
- 113
Valla yaptım ben inatlan kırmızı ya basıyorum ve inatlan surekli siyah geliyorduSen yaparsın sende o kapasiteyi görüyorum kanka🤣🤣
Valla yaptım ben inatlan kırmızı ya basıyorum ve inatlan surekli siyah geliyorduSen yaparsın sende o kapasiteyi görüyorum kanka🤣🤣
Kidemliler rol yapar dostum@Blancø role çok hazırım 😅
Tebrikler2k vereyim 4 kişiye 500er roll devam edin bende durumuma göre bişeyler yaparım yine
1.8 den yatmak çok sıra dışı deil be tek sayıdan gitmişti bideKim olacağına bakmadım daha ama kim olmayacağinı biliyorum @dpvdsh ilk kuponda yatıyor😆
Ben 1de yatmıyom o kesin 🤣🤣🤣2.ye garanti vermiyomKim olacağına bakmadım daha ama kim olmayacağinı biliyorum @dpvdsh ilk kuponda yatıyor😆
Kral unutma bizi buralar bağ bahçeyken geldik 🥺Kim olacağına bakmadım daha ama kim olmayacağinı biliyorum @dpvdsh ilk kuponda yatıyor😆
Ben garanti kazanıyorum dostum sen beni sec paran boşa gitmesinKim olacağına bakmadım daha ama kim olmayacağinı biliyorum @dpvdsh ilk kuponda yatıyor😆
Aga senin maşallahin var ihtiyacin yok 5 5 basıyon 🤣🤣Kaç yıllık üyeyim biriside rolling yaptırmadı la
Garanti kazanan bu konuda olmaz bence dosttBen garanti kazanıyorum dostum sen beni sec paran boşa gitmesin
Dun kazandık rulette kaybettik dostGaranti kazanan bu konuda olmaz bence dostt
Laaa daha gece 1.adımda gitmedin mi 🤣🤣Kidemliler rol yapar dostum
Ondan sonra tekrar açtım wonladik bak istersenLaaa daha gece 1.adımda gitmedin mi 🤣🤣
Kanka kupon açıkken gelseydin be keşke@Blancø kanka şanslı 4 kişiyi etiketle konuyu kapatalım senin isme roll açalım kısmetimizde varsa başka dostlara da şans tanıyalım tekrardan tebrikler hayırlı oldun şansın daim olsun