- 1,576
- 823
- 113
Baba orana bakma, kupon yaparken bakmamışsın canli oranlara hiç bakma oranlik hiçbir şey yok2.5 alt 4.4 oran🤫
Baba orana bakma, kupon yaparken bakmamışsın canli oranlara hiç bakma oranlik hiçbir şey yok2.5 alt 4.4 oran🤫
Bozdurup 20kyi 2.5 alta basma işi2.5 alt 4.4 oran🤫
ms 4 4 😀😀😀😀😀Bozdurup 20kyi 2.5 alta basma işi
Çok yüksek kasa varsa salla çapraz 2 k 3 k2.5 alt 4.4 oran🤫
Olay o değil reis 2.5 alta 5k basma fikri😃Baba orana bakma, kupon yaparken bakmamışsın canli oranlara hiç bakma oranlik hiçbir şey yok
20k iyi olur diyosan boz gitsin o zamanYav Chelsea ye 6k bastım bide yukarda attğm kuponlar var alsam 20kyı iyi olur aslında ama bilemedim
Kanka olacağı varsa olur iç sesini dinle boz ulan dersen boz gitsin kimseye bakma karar ve seçim sana aitYav Chelsea ye 6k bastım bide yukarda attğm kuponlar var alsam 20kyı iyi olur aslında ama bilemedim
Kankam onu diyom ya zaten ben de sana 500 lira için 20 bin güzel para diye bozuladabilir diyetabi canım karar onun biz fikrimizi belirtiyoruz
ama su var 500u 20kya bozuyorsun gayette tatmin eder ama bozmayıp kaybedersen çok üzer. umarım erkenden gol olur söyle dk 50yi görmeden
Bets10 un cash outları diğer sitelere göre düşük . 70 e kadar beklenir. 1.70 e düşse 13 verir yine2.5 alt 4.4 oran🤫