- 427
- 218
- 43
Aynen aynenDaha gençsin bir gün anlarsın ham yaparlar seni burada 😉
Aynen aynenDaha gençsin bir gün anlarsın ham yaparlar seni burada 😉
Bu işler böyle maalesefPokerden 115 k aldığımda neredeyse 30 35 k burada dağıttım o kadar çekiliş yaptım roll yaptım haddinden fazla kişiye yardımcı olmaya çalıştım ama şimdi gel görki dün ki bebeler gelmiş saz mı caz mı diyor 🤣🤣
Saz mı caz mı demiyorum istersen kazandığının hepsini de dağıt umrumda değilPokerden 115 k aldığımda neredeyse 30 35 k burada dağıttım o kadar çekiliş yaptım roll yaptım haddinden fazla kişiye yardımcı olmaya çalıştım ama şimdi gel görki dün ki bebeler gelmiş saz mı caz mı diyor 🤣🤣
Kendine kız bu hale nasıl geldim diye mesela ben kendime kızıyorum sürekliPokerden 115 k aldığımda neredeyse 30 35 k burada dağıttım o kadar çekiliş yaptım roll yaptım haddinden fazla kişiye yardımcı olmaya çalıştım ama şimdi gel görki dün ki bebeler gelmiş saz mı caz mı diyor 🤣🤣
Gelecek mii sence 😀😀Sahne sahibini bekleyin beyler 😂😂😂
Dagitirsan tsaklarina kadar yalarlar bu işle böyle dostum. Bende geride kazanıyorum. Sadece adam gibi adamlara bana destek olanlara destek oluyorum inan. Çünkü onlar hakediyorPokerden 115 k aldığımda neredeyse 30 35 k burada dağıttım o kadar çekiliş yaptım roll yaptım haddinden fazla kişiye yardımcı olmaya çalıştım ama şimdi gel görki dün ki bebeler gelmiş saz mı caz mı diyor 🤣🤣
LA GÖRDÜK OYNAMADIK PİŞMANIZ QW*OE0JQQ9WEHQE9Q*WE
O durum baki dostum fakat kimse zorla almadı içimizden geldi paylaşmak istedik paylaştımKendine kız bu hale nasıl geldim diye mesela ben kendime kızıyorum sürekli
Hergun sövüyorum kendimeKendine kız bu hale nasıl geldim diye mesela ben kendime kızıyorum sürekli
Mis gibi gelmiş afiyet olsun dost. SaplaaaGelirse Dağıtım Yapılacak..
25.000 bastığım kupondan 2 tane var. Yani 50.000 bastım toplamda
Ekli dosyayı görüntüle 837748
Ekli dosyayı görüntüle 837749
Ne diyorsunuz gelir mi?