Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı blackwonna | Gelirse 150.000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
55000
Kupon Oranı
3.00

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,611
4,468
113
😂 dağıtır dağıtır bak millet takip etti yevmiyesini bekliyor senior roller olarak vergi ödeyenler var devlete para alamayınca hemen saldırıyor alan diğerlerine
Milleti anlamıyorum ya la sanki dağıtım zorunluluğu var konu açmanın madem yapmayacaksın paylaş sktr git

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,978
4,562
113
Antebin insanı yerlisi iyidir. Ben yıllarca görev yaptım gerçekten kötü insan yok derecede az.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,099
84,849
113
Milleti anlamıyorum ya la sanki dağıtım zorunluluğu var konu açmanın madem yapmayacaksın paylaş sktr git
Yok hem dağıtım zorunluluğu var hemde takip eden direkt hak sahibi görüyor kendini ben ettim kardeşim bana atacaksın paylaşmasaydın roll bitince direkt İban yazan arkadaşlar var dm den tebrikler reis diye

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,167
1,599
113
Ne boktan bişey yaptılar mk Almanya atamadı İspanya 3 attı aralarında paslaştı rakip basmadı İspanya atak bile yapmadı
Hollanda ilkyarı bilerek atıp ikinci yarı Polonya hiç oynayamıyorken 1 gol attı ve sonuç hüsran

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Bugünde yaprağı yedik şükür biri beddua etmiş banada tuttu herhalde iaiq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...