- 6,611
- 4,468
- 113
Sanırım 😂😂Antepli mi arkadaş
Sanırım 😂😂Antepli mi arkadaş
KclslskaşdksldlTebrikler
😂 dağıtır dağıtır bak millet takip etti yevmiyesini bekliyor senior roller olarak vergi ödeyenler var devlete para alamayınca hemen saldırıyor alan diğerlerineSanırım 😂😂
Milleti anlamıyorum ya la sanki dağıtım zorunluluğu var konu açmanın madem yapmayacaksın paylaş sktr git😂 dağıtır dağıtır bak millet takip etti yevmiyesini bekliyor senior roller olarak vergi ödeyenler var devlete para alamayınca hemen saldırıyor alan diğerlerine
Yok hem dağıtım zorunluluğu var hemde takip eden direkt hak sahibi görüyor kendini ben ettim kardeşim bana atacaksın paylaşmasaydın roll bitince direkt İban yazan arkadaşlar var dm den tebrikler reis diyeMilleti anlamıyorum ya la sanki dağıtım zorunluluğu var konu açmanın madem yapmayacaksın paylaş sktr git
Asıl hele konuda takip etmeye utanıp özelden isteyenler beni benden aliyorYok hem dağıtım zorunluluğu var hemde takip eden direkt hak sahibi görüyor kendini ben ettim kardeşim bana atacaksın paylaşmasaydın roll bitince direkt İban yazan arkadaşlar var dm den tebrikler reis diye
Ödül Hesabınıza Aktarılmıştır.Tebrikler
@blackwonna
Eskiden insanlar yapacağını sokak ortasında yapardı kardeş.Asıl hele konuda takip etmeye utanıp özelden isteyenler beni benden aliyor
Eskiler eskide kaldı kardeş şimdi ekmek aslanın agzindaEskiden insanlar yapacağını sokak ortasında yapardı kardeş.
Gördüm gördüm kesenize bereket,seninde emeğine sağlık dost ,Ödül Hesabınıza Aktarılmıştır.
Öyle değil. Diyeceksin ki işte sizin zamandan kimse kalmadı dayii bende diyecem ki ben kaldım kardeş bennnnEskiler eskide kaldı kardeş şimdi ekmek aslanın agzinda
Gelirse ekime sinemasımıTebrikler
İfşa alalım askerAsıl hele konuda takip etmeye utanıp özelden isteyenler beni benden aliyor
Yoruldum artıkİfşa alalım asker
Rencide edelim
Parmakla gösterelim