- 3,568
- 3,082
- 113
Takip edenlere 1 er k atacakmis dostum 🤣🤣Neye göre dağıtım olacak
Takip edenlere 1 er k atacakmis dostum 🤣🤣Neye göre dağıtım olacak
Onlar yine iyi. Buranın yetkili heyetler var şimdi ayıs virüsü gibi sararlar burayıHayır bide etiket atıyorlar ya ona çok şaşırıyorum
Sorma dostum bir şeyi takip etmezler sonlara doğru gelir 2 lak lak iş tamam 🤣Onlar yine iyi. Buranın yetkili heyetler var şimdi ayıs virüsü gibi sararlar burayı
Önüne gelen etiket atıyor ben burdayım aga gör beni gör görHayır bide etiket atıyorlar ya ona çok şaşırıyorum
2 Atsn 1 az 😂😂😂😂😂Takip edenlere 1 er k atacakmis dostum 🤣🤣
Aynen 31 kişi 2k2 Atsn 1 az 😂😂😂😂😂
İşte biz rol takip ederiz dilenci derler onlar gelir iki insan küçümser ağa zannederler kendilerini. Yalamanin elitlesmis hali😀Sorma dostum bir şeyi takip etmezler sonlara doğru gelir 2 lak lak iş tamam 🤣
Hayırlı geceler dostAklın varsa kimseye dağıtım yapma aiqiqi parayı alırlar daha selam vermezler 10 20k para dagitmisimdir attığım adamlar hayırlı cumalar bile yazmıyor 😆😀😆😀😆😃😆😃😆😃
Eski günlerime elbet döneceğim dostum az sabır 😉İşte biz rol takip ederiz dilenci derler onlar gelir iki insan küçümser ağa zannederler kendilerini. Yalamanin elitlesmis hali😀
Kardeş adam rollingmi açmışda takip ettim falan diyorsunSorma dostum bir şeyi takip etmezler sonlara doğru gelir 2 lak lak iş tamam 🤣
Bende o kişilerin içinde miyim dostum peki 🤔Aklın varsa kimseye dağıtım yapma aiqiqi parayı alırlar daha selam vermezler 10 20k para dagitmisimdir attığım adamlar hayırlı cumalar bile yazmıyor 😆😀😆😀😆😃😆😃😆😃
Biz bizi biliyoruz dostum sktir etEski günlerime elbet döneceğim dostum az sabır 😉
Al işte bu arkadaşta ayrı bir kafa örnek verdim ben onu ironi anlata bildim miKardeş adam rollingmi açmışda takip ettim falan diyorsun
Yok AnlatamadınAl işte bu arkadaşta ayrı bir kafa örnek verdim ben onu ironi anlata bildim mi
Senle ben yokuz dost merak etmeBende o kişilerin içinde miyim dostum peki 🤔
Daha gençsin bir gün anlarsın ham yaparlar seni burada 😉Yok Anlatamadın