- 30,897
- 31,141
- 113
24 saatte sonuçlanır gece 2.30 garanti sonuçlanır@Erhan2121 hala dün geceki maç sonuçlanmadı 20 saat oluyor anasını satim..
Ekli dosyayı görüntüle 894016
24 saatte sonuçlanır gece 2.30 garanti sonuçlanır@Erhan2121 hala dün geceki maç sonuçlanmadı 20 saat oluyor anasını satim..
Ekli dosyayı görüntüle 894016
Kazandı olarak sonuçlansa ne olacak acaba çekim yaptım akşamüstü ödendi, bunuda inş öderler çünkü freebet alınca Jokerden 1 kere çekim diyor bunu ödemeyebilirler korkutucu24 saatte sonuçlanır gece 2.30 garanti sonuçlanır
O site sıkıntılı site çok kişiye ödeme yapmıyor ama 2 saat olmuş sa kesin öderler silseler 10 dakika geçmeden silerlerdi bekle o cekim gelir amaGeldi 1 kişiye attım kanka baksana bu hala sürüncemede paramız yok 800 kaldı bide 1500 çekim bekliyorum hala zumabetten iy gs ve kg yok 4 orandan yakaladık 2 saati geçti ödemiyor
Açıkta kupon varken siteler odeme yapmiyordu ki sende keske bekleseydin bu kuponu bencede ödemezlerKazandı olarak sonuçlansa ne olacak acaba çekim yaptım akşamüstü ödendi, bunuda inş öderler çünkü freebet alınca Jokerden 1 kere çekim diyor bunu ödemeyebilirler korkutucu
Ödediler işte şaşırdım keşke ödemeselerdi 3k puf yok oldu malım iy gs kazanır ve kg yok dk 23 te 11 orandan vurucaktım 2000Açıkta kupon varken siteler odeme yapmiyordu ki sende keske bekleseydin bu kuponu bencede ödemezler
Keske bekleseydin valla sağlık olsun deriz de para yok artık içimden sağlık olsun demek bile gelmiyor dostÖdediler işte şaşırdım keşke ödemeselerdi 3k puf yok oldu malım iy gs kazanır ve kg yok dk 23 te 11 orandan vurucaktım 2000
Vazgeçtik Zıçtık
Sağlık kalmadı 3 gündür 70 bin lira çektim para yok hemde yoktan çektim yok 😅🤣🤣Keske bekleseydin valla sağlık olsun deriz de para yok artık içimden sağlık olsun demek bile gelmiyor dost
Bende forumda son 10 günde iki defa ban yedim sitelerde havale sıkıntısı vardi tüm parayı yasala attim kaybettim ban yemesem burdan jokeri alıyordum sürekli kac hesaptan o şekilde parayi elde tutuyordum ban yiyince onu yapamadım sıfırlandim da maşallah 70k de cokmus nasil becerdin hemen bitirdin parayiSağlık kalmadı 3 gündür 70 bin lira çektim para yok hemde yoktan çektim yok 😅🤣🤣
Bitirmedik bir şeyler ödedik tabi DostBende forumda son 10 günde iki defa ban yedim sitelerde havale sıkıntısı vardi tüm parayı yasala attim kaybettim ban yemesem burdan jokeri alıyordum sürekli kac hesaptan o şekilde parayi elde tutuyordum ban yiyince onu yapamadım sıfırlandim da maşallah 70k de cokmus nasil becerdin hemen bitirdin parayi
İyi bari boşa gitmemiş para bunada şükürBitirmedik bir şeyler ödedik tabi Dost