Bol şans ama bu illeti bırakın derim tam 4 ayı geçti daha 20 k bile yapamadım kasayı. Maçlar hep şaibeli geçiyor. Konbinde illa yatan bir maç çıkıyor. Real Madrid Barcelona haftası son maçtı 3.5 olsa 80 k para alacaktım ve tüm borçlar bitip acayip rahat edecektim ama ilk yarı 2.1 biten maç ikinci yarı başka gol olmadı ve kaplumbağa 50 lerde penaltı kaçırdı tüm dünyam yıkıldı. Sonra GS alır dedim Kocaeli yenilmişti son maçtı ordan 30 k gitmişti sonra yine son maç feyenord 2 atar demiştim oda 2.1 yenilmişti. 1 maç daha vardı yine tek maç 20 de onda gitmişti. 3 maç teker maçtan 75 k gitmişti yine. Bunlar kirilmam oldu sonra para bitti zaten başka yakalama şansım olmadı. Eskiden bilirim ben 1 hafta takımlar yatirsa 1 hafta 2 hafta A dan Z ye hepsi verirdi şimdi 1 gün veriyorlar oda 3 hafta soyup sonra para olmadığı gün millette veriyorlar sonra geri almaya devam ediyorlar 1 ay. Bu idda artık tadı tuzu kalmadı. Zaten havale döndü yöntem bu vesile ile bırakmak lazım tam. Pskolojim bozuldu yeminle maçlara bakıyorum adam kazansa lider olacak ama 12. Takıma gol atmıyor yarım saat. Dün ki maçlara bak sanki önceki hafta ligde şike olmamış gibi dünde devam ettiler ve 1 ay oldu neredeyse direk şike yaptıkları. Sadece Realin şike yaptığı hafta 3 hafta 1.35/1.25/1.24 oranı olan lig maçlarına bak 0.0/2.2/1.1 ve tüm favorileriler aldı İspanya'da sadece Real alamadı. Alsa lider alamadı Barcelona vermek uğruna verdi