http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti BlackJED | Derbi 25K

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,897
31,141
113
Geldi 1 kişiye attım kanka baksana bu hala sürüncemede paramız yok 800 kaldı bide 1500 çekim bekliyorum hala zumabetten iy gs ve kg yok 4 orandan yakaladık 2 saati geçti ödemiyor
O site sıkıntılı site çok kişiye ödeme yapmıyor ama 2 saat olmuş sa kesin öderler silseler 10 dakika geçmeden silerlerdi bekle o cekim gelir ama

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,897
31,141
113
Kazandı olarak sonuçlansa ne olacak acaba çekim yaptım akşamüstü ödendi, bunuda inş öderler çünkü freebet alınca Jokerden 1 kere çekim diyor bunu ödemeyebilirler korkutucu
Açıkta kupon varken siteler odeme yapmiyordu ki sende keske bekleseydin bu kuponu bencede ödemezler

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,897
31,141
113
Sağlık kalmadı 3 gündür 70 bin lira çektim para yok hemde yoktan çektim yok 😅🤣🤣
Bende forumda son 10 günde iki defa ban yedim sitelerde havale sıkıntısı vardi tüm parayı yasala attim kaybettim ban yemesem burdan jokeri alıyordum sürekli kac hesaptan o şekilde parayi elde tutuyordum ban yiyince onu yapamadım sıfırlandim da maşallah 70k de cokmus nasil becerdin hemen bitirdin parayi

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,910
17,564
113
Bende forumda son 10 günde iki defa ban yedim sitelerde havale sıkıntısı vardi tüm parayı yasala attim kaybettim ban yemesem burdan jokeri alıyordum sürekli kac hesaptan o şekilde parayi elde tutuyordum ban yiyince onu yapamadım sıfırlandim da maşallah 70k de cokmus nasil becerdin hemen bitirdin parayi
Bitirmedik bir şeyler ödedik tabi Dost