http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Binance’ye Kripto Aktarmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

betbro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
150
43
Havale ile çektirip adamı takipe sokacaklar saçmalamayın, en temiz yöntemi anlatacağım tertemiz gidip çekeceksin.

Kendi yurtdışı hesabından hemde TR bankamatikten günlük limit dahilinde dolar olarak çekmek istiyorsan bilgi istiyorsan bana yaz.

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
3,069
113
Havale ile çektirip adamı takipe sokacaklar saçmalamayın, en temiz yöntemi anlatacağım tertemiz gidip çekeceksin.

Kendi yurtdışı hesabından hemde TR bankamatikten günlük limit dahilinde dolar olarak çekmek istiyorsan bilgi istiyorsan bana yaz.
Havale ile çek demiyorım ben kendi uyguladıgım yöntemleri yazdım 2 seçenek

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
3,069
113
Şimdi sen çeken kişisin bende seni çağırdım soruyorum 😁 bu para sana nirden geldi kelebekler mi getirdi 😁
Dost siteden soğuk cüzdana ordan binance binanceden binance tr yapıyorum yüklü oynarsam bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,442
25,130
113
Dost siteden soğuk cüzdana ordan binance binanceden binance tr yapıyorum yüklü oynarsam bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım
Dost doğrudur ama bu ileride sıkıntı yaşamıcan anlamına gelmez örneğin 1 sene önce yaptın 2 sene sonra çıktı karşına mesela ihtimaller var bu işte bilirsin.

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
3,069
113
Dost doğrudur ama bu ileride sıkıntı yaşamıcan anlamına gelmez örneğin 1 sene önce yaptın 2 sene sonra çıktı karşına mesela ihtimaller var bu işte bilirsin.
Valla dost yapıcak birşey yok havaleden en güvenilir yöntem şuan bu şekilde havale daha sakat en azından yabancı borsaları sorgula yamazlar

betbro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
150
43
Bu arada bilmeyenler için uyarayım TR borsası olan siteleri kullanmayın global olsa dahi bilgileri veriyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...