- 5,299
- 3,069
- 113
Bankana nasıl aktarıyorsun yabancı bursadan?Gerekmiyor ben dolar çekiyorum Atmden
Bankana nasıl aktarıyorsun yabancı bursadan?Gerekmiyor ben dolar çekiyorum Atmden
Dostum MEXC global hesabı aç kendi adına önce oraya aktar. Orası sormuyorKardo tamamda az para değil yamık yaparlarsa yok coin bize ulaşmadı bilmem ne
Banka değil işte 😀 ayrıntı isteyene ücreti karşılığında anlatırımBankana nasıl aktarıyorsun yabancı bursadan?
Adam Binance globale erişemiyorum diyor nasıl erişemiyor anlamadım amaValla ben olsam direk binance atıp ordan binance TR'ye aktarıp çekerim bankama
Gerek yok kalsın kendi bildiğimden şaşmamBanka değil işte 😀 ayrıntı isteyene ücreti karşılığında anlatırım
Bilemem dost vallaAdam Binance globale erişemiyorum diyor nasıl erişemiyor anlamadım ama
duydunuz zilin sesini evet varmı dolandırılmak isteyenler ? sıraya girsinHepsini al bana 500 dolar vırak
Av kim avcı kim dostduydunuz zilin sesini evet varmı dolandırılmak isteyenler ? sıraya girsin
ava giderken avlanmanın ne olduğunu anlarsınız bu şekilde))))))))))))
Reis geçende dağıtım yapıyordun şimdi de görürüm yazmışın sen bisey yapamazsın sana yardımcı olan kişide enayidirBunu denetime takılmadan binanceye nası aktarabilirim global hesabıma erişemiyom tr var sadece çözeni görürüm
Ekli dosyayı görüntüle 841129