- 151
- 154
- 43
İşte sorcam holigana havaleyle cekebılırmıyım diye havale sıkıntı olmaz şirket hesabı barDost sen siteye yatırsan tekrar soğuk cüzdana çekiceksen yatırma o zaman saçma olur
İşte sorcam holigana havaleyle cekebılırmıyım diye havale sıkıntı olmaz şirket hesabı barDost sen siteye yatırsan tekrar soğuk cüzdana çekiceksen yatırma o zaman saçma olur
Dost binance aktarıp ordan binance tr transfer yapıp bankana çeksene azar azarHoligana yatırcaz gibi ya
En basiti o yöntem zaten ama işte denetim felan diyor ben olsam denetime bakmam yapıştır kaderde varsa zaatValla ben olsam direk binance atıp ordan binance TR'ye aktarıp çekerim bankama
Havale ile de çektiriyor holigan istediğin şekilde yatırıp çekebiliyonİşte sorcam holigana havaleyle cekebılırmıyım diye havale sıkıntı olmaz şirket hesabı bar
Tamam vbet de de var bildim kadarıyla sor soruşturda umarım sıkıntı olmaz bu soğuk cüzdan yatırımlarında sıkıntı cok oluyorİşte sorcam holigana havaleyle cekebılırmıyım diye havale sıkıntı olmaz şirket hesabı bar
Soğuk cüzdan dan aktarılan parayı takip edemezlerEn basiti o yöntem zaten ama işte denetim felan diyor ben olsam denetime bakmam yapıştır kaderde varsa zaat
Yeni şeyde ediliyor takip edemez ama sorar sanaSoğuk cüzdan dan aktarılan parayı takip edemezler
Vbette kripto ile yatırısan havale cektirmiyor sanırım dost kripto ile çektiriyor tekrar denemiştim bi araTamam vbet de de var bildim kadarıyla sor soruşturda umarım sıkıntı olmaz bu soğuk cüzdan yatırımlarında sıkıntı cok oluyor
Açiklama ya hep kendi hesabım yazıyorım bugüne kadar sıkıntı yaşamadımYeni şeyde ediliyor takip edemez ama sorar sana
Gecenlerde bi türk borsası bin tane zamazingo istedi soğukcüzdandan gelen 200 bin tllik doge içinSoğuk cüzdan dan aktarılan parayı takip edemezler
Şimdi sen çeken kişisin bende seni çağırdım soruyorum 😁 bu para sana nirden geldi kelebekler mi getirdi 😁Açiklama ya hep kendi hesabım yazıyorım bugüne kadar sıkıntı yaşamadım
Açıklamaya kendi hesabımdan aktarıyorum yaz geçGecenlerde bi türk borsası bin tane zamazingo istedi soğukcüzdandan gelen 200 bin tllik doge için
Havale ile çek demiyorım ben kendi uyguladıgım yöntemleri yazdım 2 seçenekHavale ile çektirip adamı takipe sokacaklar saçmalamayın, en temiz yöntemi anlatacağım tertemiz gidip çekeceksin.
Kendi yurtdışı hesabından hemde TR bankamatikten günlük limit dahilinde dolar olarak çekmek istiyorsan bilgi istiyorsan bana yaz.
Dost siteden soğuk cüzdana ordan binance binanceden binance tr yapıyorum yüklü oynarsam bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadımŞimdi sen çeken kişisin bende seni çağırdım soruyorum 😁 bu para sana nirden geldi kelebekler mi getirdi 😁
Dost doğrudur ama bu ileride sıkıntı yaşamıcan anlamına gelmez örneğin 1 sene önce yaptın 2 sene sonra çıktı karşına mesela ihtimaller var bu işte bilirsin.Dost siteden soğuk cüzdana ordan binance binanceden binance tr yapıyorum yüklü oynarsam bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım
Valla dost yapıcak birşey yok havaleden en güvenilir yöntem şuan bu şekilde havale daha sakat en azından yabancı borsaları sorgula yamazlarDost doğrudur ama bu ileride sıkıntı yaşamıcan anlamına gelmez örneğin 1 sene önce yaptın 2 sene sonra çıktı karşına mesela ihtimaller var bu işte bilirsin.
Bankaya çekebilmek için eninde sonunda bi şekilde Türk borsasına aktarmak gerekiyorBu arada bilmeyenler için uyarayım TR borsası olan siteleri kullanmayın global olsa dahi bilgileri veriyorlar
Gerekmiyor ben dolar çekiyorum AtmdenBankaya çekebilmek için eninde sonunda bi şekilde Türk borsasına aktarmak gerekiyor