- 43,131
- 42,197
- 113
O zaman Allah belami versin dostSordum dilenci dediler
O zaman Allah belami versin dostSordum dilenci dediler
Derler inanırımSordum dilenci dediler
peynir ybu üye şizofren takibe alınmalı
Bir kere bile bana attiysan şuraya dekont at sana on katını yollayacam samimiyetten yazmıştım ama sen yönetime bildirmiş sin daha senin rolüne kuponuna katılan biriyle de işim olmazDost samimiyet değil bu. Bir iki defa istedi verdim, al dostum bende kazandım sende benden bi sigara iç yazmıyor. Yada kuponda aktif olmuyor, maç bitince paramızı versene
Ahmo1993 betbigo dededen 5000x vurduğumda sabaha kadar mesaj atıp durdun? Atmadım mi dekontu atıp rezil mi edeyim kabul edicek misiniz??peynir y
Bir kere bile bana attiysan şuraya dekont at sana on katını yollayacam samimiyetten yazmıştım ama sen yönetime bildirmiş sin daha senin rolüne kuponuna katılan biriyle de işim olmaz
Evet atmıştım bir kere şimdi hatırladım ama ilk çekimde geri yollayacağım ayıp yaptığın bana dmden yok dedin bende eywallah dedim ban attırmayi seçtin dünya döner elbet birgün ..Ahmo1993 betbigo dededen 5000x vurduğumda sabaha kadar mesaj atıp durdun? Atmadım mi dekontu atıp rezil mi edeyim kabul edicek misiniz??
Dönerse döner dostum. Her kupon gördüğünde mesaj atmayı bırakırsın belki ders olsun sana sürekli para istemek için yazan insana ihtiyacım yok. Hadi eyvallahEvet atmıştım bir kere şimdi hatırladım ama ilk çekimde geri yollayacağım ayıp yaptığın bana dmden yok dedin bende eywallah dedim ban attırmayi seçtin dünya döner elbet birgün ..
Msj atma dersin yoksayarsin senin dostun falanda değilim bu saatten sonra seninle dost olanla bile muhatap olmam .Dönerse döner dostum. Her kupon gördüğünde mesaj atmayı bırakırsın belki ders olsun sana sürekli para istemek için yazan insana ihtiyacım yok. Hadi eyvallah
Gözümüz aydın dönmüşsünMsj atma dersin yoksayarsin senin dostun falanda değilim bu saatten sonra seninle dost olanla bile muhatap olmam .
hepeynir y
Bir kere bile bana attiysan şuraya dekont at sana on katını yollayacam samimiyetten yazmıştım ama sen yönetime bildirmiş sin daha senin rolüne kuponuna katılan biriyle de işim olmaz