http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Beyblade03 / Tek Maç

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
2.87

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
bu üye şizofren takibe alınmalı
peynir y
Dost samimiyet değil bu. Bir iki defa istedi verdim, al dostum bende kazandım sende benden bi sigara iç yazmıyor. Yada kuponda aktif olmuyor, maç bitince paramızı versene
Bir kere bile bana attiysan şuraya dekont at sana on katını yollayacam samimiyetten yazmıştım ama sen yönetime bildirmiş sin daha senin rolüne kuponuna katılan biriyle de işim olmaz

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,266
5,552
113
peynir y

Bir kere bile bana attiysan şuraya dekont at sana on katını yollayacam samimiyetten yazmıştım ama sen yönetime bildirmiş sin daha senin rolüne kuponuna katılan biriyle de işim olmaz
Ahmo1993 betbigo dededen 5000x vurduğumda sabaha kadar mesaj atıp durdun? Atmadım mi dekontu atıp rezil mi edeyim kabul edicek misiniz??

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Ahmo1993 betbigo dededen 5000x vurduğumda sabaha kadar mesaj atıp durdun? Atmadım mi dekontu atıp rezil mi edeyim kabul edicek misiniz??
Evet atmıştım bir kere şimdi hatırladım ama ilk çekimde geri yollayacağım ayıp yaptığın bana dmden yok dedin bende eywallah dedim ban attırmayi seçtin dünya döner elbet birgün ..

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,266
5,552
113
Evet atmıştım bir kere şimdi hatırladım ama ilk çekimde geri yollayacağım ayıp yaptığın bana dmden yok dedin bende eywallah dedim ban attırmayi seçtin dünya döner elbet birgün ..
Dönerse döner dostum. Her kupon gördüğünde mesaj atmayı bırakırsın belki ders olsun sana sürekli para istemek için yazan insana ihtiyacım yok. Hadi eyvallah

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Dönerse döner dostum. Her kupon gördüğünde mesaj atmayı bırakırsın belki ders olsun sana sürekli para istemek için yazan insana ihtiyacım yok. Hadi eyvallah
Msj atma dersin yoksayarsin senin dostun falanda değilim bu saatten sonra seninle dost olanla bile muhatap olmam .

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,328
7,856
113
Ulan adamı 2 gün kayıplara karıştırdınız :D evde canı sıkılmıştır ayıp size :D