- 43,422
- 42,495
- 113
Muhtemelen 5000 üzerinde dirKaç kişi ?
Muhtemelen 5000 üzerinde dirKaç kişi ?
üslubun bozukBana taktı canı sikildikca banliyor anlamında![]()
Tamam modum kızma ya kimse bugüne kadar uslubumuza laf etmedi ama sağlık olsun öyle diyorsan öyledir modlar her zaman iyisini bilirüslubun bozuk
para istiyorsun
banlanınca gerekçeleri yazıyor
sana ne diye takıyım dostum
üslubunla yorum yap
@JustWatch bu ithamlar hep senin yüzündenüslubun bozuk
para istiyorsun
üslubunla yorum yap
Bunlar nasıl kelimeler dost 5 senedir bu kadar ayıp kelimelere ilk defa denk geliyorumBu aralar shellac la sevişiyoruz![]()
Senden öğrendik hep enişteBunlar nasıl kelimeler dost 5 senedir bu kadar ayıp kelimelere ilk defa denk geliyorum
ne yazdıgını okumaya davet ediyorum seni dost@JustWatch bu ithamlar hep senin yüzündenbir kupon tutturdun para istedik bak ne hale dustuk bunun hesabını ayriyetten görüşeceğiz
![]()
Yonetıme bıldırsene ne ugrasıyosunDostlar dm yi kapattım bu ne Allah aşkına kaç kişi mesaj atıyor kimse kusura bakmasın.
@Shellac kitle reis gören oldukça mesaj geliyor
Ben dostuma bugune kadar böyle kelimeler kullanmadımSenden öğrendik hep enişteidolumuz sensin
Para istedin diyor ya senden istedik iştene yazdıgını okumaya davet ediyorum seni dostbenle ne alakası var
bu üye şizofren takibe alınmalıüslubun bozuk
para istiyorsun
üslubunla yorum yap
Modlar her zmaan iyisini bilir değilTamam modum kızma ya kimse bugüne kadar uslubumuza laf etmedi ama sağlık olsun öyle diyorsan öyledir modlar her zaman iyisini bilir
benim suçum ne dostPara istedin diyor ya senden istedik işte![]()
Hala almadiysan o da senin hatan dost takip et benibu üye şizofren takibe alınmalı
Kupon tutturmakbenim suçum ne dost![]()
Niye para iste diye mi 😀😀😀Hala almadiysan o da senin hatan dost takip et beni![]()
Denemeden bilemezssinNiye para iste diye mi 😀😀😀
Paramızı versene diyor şu imaya bak ya