- 8,934
- 2,171
- 113
Ahmo Maldivler’e gidiyormuş beyler
Sen bellı edıyon o kupon gelecek dıyıp baslayan bı sen varsınHahhaha aynen
Bizimde sinerji anlayışımız yaaağniSen bellı edıyon o kupon gelecek dıyıp baslayan bı sen varsın![]()
Ben seni tanımıyorum reco sende beni tanimazssinSen bellı edıyon o kupon gelecek dıyıp baslayan bı sen varsın![]()
En son 2 gun ban yememısmıydın senBen seni tanımıyorum reco sende beni tanimazssin
Ahmo sen misin @oldschool senin için iyi analizci demiştidönecek tabi dost skcz ortalıgın aw
Ee sana göre daha iki gün olmadimiEn son 2 gun ban yememısmıydın sen
O geçti sonra iki gün daha yedik oda bitti bir gün daha bakalım şimdilik ayaktayızEn son 2 gun ban yememısmıydın sen
neyi analiz edeceğime göre değişir dostAhmo sen misin @oldschool senin için iyi analizci demişti
Karı kizneyi analiz edeceğime göre değişir dost![]()
kumar sağolsun dost o işlerde hadım edilmiş gibiyiz awKarı kiz![]()
Forumdaki insanları analiz edeceğim demiştim de ona oda ahmoyu yanina al oda iyi analiz eder demiştineyi analiz edeceğime göre değişir dost![]()
analiz edip napcan dost yeni bir fantezimi buldun tek işim kumar dost uğraşmam öyle şeylerleForumdaki insanları analiz edeceğim demiştim de ona oda ahmoyu yanina al oda iyi analiz eder demişti
Forumdaki insanları analiz edeceğim demiştim de ona oda ahmoyu yanina al oda iyi analiz eder demişti
ne demek buBu aralar shellac la sevişiyoruz![]()
Dost bjk maçına oynamissin normaldirDostlar dm yi kapattım bu ne Allah aşkına kaç kişi mesaj atıyor kimse kusura bakmasın.
@Shellac kitle reis gören oldukça mesaj geliyor
Bana taktı canı sikildikca banliyor anlamındane demek bu
Kaç kişi ?Dostlar dm yi kapattım bu ne Allah aşkına kaç kişi mesaj atıyor kimse kusura bakmasın.
@Shellac kitle reis gören oldukça mesaj geliyor