http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betslio 2500 TL FreeSpin Deneme Bonusu

qsamiqq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,137
205
63
Yok ya ödeme yapmiyolar şuan öğlen çeken çekti biz kaldik

aaass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
190
73
28
Saat 3ten beri veremedi bonusu ya

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,148
2,340
113
2.5 saat sonra iptal oldu tekrar bonus telep et diyor kaşar canlı destek. Tekrar telep verdim terbiyesizim manuel ekleme yok diyor tekrar talep verdiğinizde iptal olursa yardımcı olacaz diyorlar. Bunların ben terbiyesizim. Umarım promo biter de şikayet açarım heryere. Ss aldım yardımcı olacaz dediler inşallah biter promo da laflarını yedirrim iyi de soverim

nurisahhn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
190
69
28
2.5 saat sonra iptal oldu tekrar bonus telep et diyor kaşar canlı destek. Tekrar telep verdim terbiyesizim manuel ekleme yok diyor tekrar talep verdiğinizde iptal olursa yardımcı olacaz diyorlar. Bunların ben terbiyesizim. Umarım promo biter de şikayet açarım heryere. Ss aldım yardımcı olacaz dediler inşallah biter promo da laflarını yedirrim iyi de soverim
Aynısını bizede yaptılar kanka beklemedeyiz bakalım

nurisahhn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
190
69
28
Kimsenin çekimini ödeyemiyorlar ki adamlar talepleri bu yüzden kabul etmiyor üst üste binmesin diye hiç umut yok biter büyük ihtimalle bekleyenler de alamaz diye düşünüyorum