Benim bonus talebi sonuçlanmış ama redmi onaymı nerden görünüyor. Oyuna giriyorum yokKanka 15:36 da talep verdim 18:44 de red geldi yine talep verdim yarım saat oldu bekliyorum
Benim bonus talebi sonuçlanmış ama redmi onaymı nerden görünüyor. Oyuna giriyorum yokKanka 15:36 da talep verdim 18:44 de red geldi yine talep verdim yarım saat oldu bekliyorum
Kaanka Bonus talep kısmında var sonucları görüntüle diye bir yerBenim bonus talebi sonuçlanmış ama redmi onaymı nerden görünüyor. Oyuna giriyorum yok
Tekrar talepler bak ne diyecekBenim bonus talebi sonuçlanmış ama redmi onaymı nerden görünüyor. Oyuna giriyorum yok
TeşekkürlerKaanka Bonus talep kısmında var sonucları görüntüle diye bir yer
Kral benim de bir saati geçti hal gelen giden yok awwGelenler var reis de taa öğlen çekenler
Baba yoğunluk var ya o yüzden herhalde küçük bir sürü insan giriyor şimdiKral benim de bir saati geçti hal gelen giden yok aww
Kervana hoşgeldinSaat 3ten beri veremedi bonusu ya
Sırada 50 kışı kaldı bakalım ne diyecekler bilgilendirme yaparımBiz daha bonusu alamadık yani yani çekimi 3 4 saat beklesek daha iyi
Tekrar talep oluşturdumTekrar talepler bak ne diyecek
Boşa bekleme manuel ekleme yapamıyoruz diyip duruyor tekrar talep verin diyorSırada 50 kışı kaldı bakalım ne diyecekler bilgilendirme yaparım
Aynısını bizede yaptılar kanka beklemedeyiz bakalım2.5 saat sonra iptal oldu tekrar bonus telep et diyor kaşar canlı destek. Tekrar telep verdim terbiyesizim manuel ekleme yok diyor tekrar talep verdiğinizde iptal olursa yardımcı olacaz diyorlar. Bunların ben terbiyesizim. Umarım promo biter de şikayet açarım heryere. Ss aldım yardımcı olacaz dediler inşallah biter promo da laflarını yedirrim iyi de soverim
Kanka sonuçları görüntüleye geçmeden tekrar talep verdim bekliyorum. HayırlısıKaanka Bonus talep kısmında var sonucları görüntüle diye bir yer