- 6,447
- 7,126
- 113
Ben 15.15 te talep verdim 18.30 da eklendi gerisini sen düşün ne kadar geç talep versen o kadar geç onay alırNe bahtsız adamım ya bu kerede erken eklensin ya her zaman mı sona kalır bi insan bu kadar mı şanssız olunur ya
Ben 15.15 te talep verdim 18.30 da eklendi gerisini sen düşün ne kadar geç talep versen o kadar geç onay alırNe bahtsız adamım ya bu kerede erken eklensin ya her zaman mı sona kalır bi insan bu kadar mı şanssız olunur ya
Kanka 15:36 da talep verdim 18:44 de red geldi yine talep verdim yarım saat oldu bekliyorumBen 15.15 te talep verdim 18.30 da eklendi gerisini sen düşün ne kadar geç talep versen o kadar geç onay alır
Vallahi baba adamına göre veriyorlarKanka 15:36 da talep verdim 18:44 de red geldi yine talep verdim yarım saat oldu bekliyorum
Valla orasını bilemem ki hacı red verdiyse sistemsel hatadır bence çekim verdik hala gelen giden yok şu anKanka 15:36 da talep verdim 18:44 de red geldi yine talep verdim yarım saat oldu bekliyorum
Ben adam değilim herhalde her etkinlikte sona kalan kişiyim alıştım artık ve kanka bu sene 600 bin kaybettim daha bide yetmezmiş gibi deneme bonusunda bile bahtsız olur mu insan yaVallahi baba adamına göre veriyorlar
Aga beeee 😞😞😞Ben adam değilim herhalde her etkinlikte sona kalan kişiyim alıştım artık ve kanka bu sene 600 bin kaybettim daha bide yetmezmiş gibi deneme bonusunda bile bahtsız olur mu insan ya
Ulan her şeyi bir kenara bırak 10 dakka önce yarım saat beklediğim canlı desteği üstteki off tuşuna basarak yanlışlıkla kapattım ben daha ne deyim ki kankaAga beeee 😞😞😞
Yaw içimizi yaktın edi bese 😞Ulan her şeyi bir kenara bırak 10 dakka önce yarım saat beklediğim canlı desteği üstteki off tuşuna basarak yanlışlıkla kapattım ben daha ne deyim ki kanka
Kusura bakma reis hakkını helal et 27 yaşındayım bi gün yüzü göremedim diyecek söz yokYaw içimizi yaktın edi bese 😞
Yaw yaşın önemi yok ta valla bu konulara takık ve duygusalım bu aralar üzülüyorum yanlış anlama kusuru yok bir nevi içini dökmüşsün 👍Kusura bakma reis hakkını helal et 27 yaşındayım bi gün yüzü göremedim diyecek söz yok
Tekrar talep ver kanka yapacak başka bir şey yokRed etti neden acaba
Tam 1 saat oldu benimki de bakacez gelecek mi⚡2 saat oldu çekim gelmiyor niye böyle ne zaman gelir bu cekim
Aynen reis hakkımızda hayırlısı olsun bu dünyadan pek umudum yok tek umut ebedi hayattanYaw yaşın önemi yok ta valla bu konulara takık ve duygusalım bu aralar üzülüyorum yanlış anlama kusuru yok bir nevi içini dökmüşsün 👍
Benimde 2 saat oldu. Çeken çekti Kaldik biz2 saat oldu çekim gelmiyor niye böyle ne zaman gelir bu cekim
Umarım gelir herkesin çekimleriTam 1 saat oldu benimki de bakacez gelecek mi⚡
Gelenler var reis de taa öğlen çekenlerArkadaşlar çekimi gelen yok mu hiç bir saati geçti çekim vereli