Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betium 250 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Arkadaş yanlış atmış verdikleri linkten üye olucan

Hidircan3347

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,387
293
83
250 tl veriyor şartlar görsellerde mevcut ben aldım kaybettim yarışmacı arkadaşlara başarılar
1.muhtemrlen kotalıdır şimdi yığılma olunca bitirirler
2.kodu üye olurken girmeniz gerekiyor
3.site hakkında bir fikrim yok ama slot farmları fena değildi
250 DENEME BONUSU BETIUMDA HEDIYE! YATIRIM SARTSIZ! 250kazan KODUNU KULLAN BONUSUNU AKTIF ET KAZANMAYA HEMEN BASLA! EN IYI PROMOSYONLAR! bit.ly/betium
Sağol çekim yapıldı 500 TL geldi saldırın

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
Ben aldım. Domainden değil bit ly diye başlayan linke tıklayarak girdim ama.

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,108
461
83
Ben aldım. Domainden değil bit ly diye başlayan linke tıklayarak girdim ama.
İlk defa üye oluyorlar sanki adama site elemanı bile çektiler. Hiç bilmiyorsunuz hepiniz kumara yeni başladınız sanki ağır konuşurum ama değmezsiniz gerçekten İQ seviyesi yerlerde. İyilik yapmayacaksınız bunlara paylaşmayın

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
İlk defa üye oluyorlar sanki adama site elemanı bile çektiler. Hiç bilmiyorsunuz hepiniz kumara yeni başladınız sanki ağır konuşurum ama değmezsiniz gerçekten İQ seviyesi yerlerde. İyilik yapmayacaksınız bunlara paylaşmayın
Herkes çok gergin

esong59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
199
86
28
Eyw cano

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
957
113
250 tl veriyor şartlar görsellerde mevcut ben aldım kaybettim yarışmacı arkadaşlara başarılar
250 DENEME BONUSU BETIUMDA HEDIYE! YATIRIM SARTSIZ! 250kazan KODUNU KULLAN BONUSUNU AKTIF ET KAZANMAYA HEMEN BASLA! EN IYI PROMOSYONLAR! bit.ly/betium
İyi ki şarrtsız deneme bonusuymuş🤣🤣

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,108
461
83
Herkes çok gergin
Yok aga gerginlikten değil susuyoruz susuyoruz iyice tepeye çıkıyorlar, adamlar ne teşekkür etmeyi biliyor ne insan gibi durumu izah etmeyi. Adam bilerek iki linki şeklinde paylaşmış ki sorun yaşanmasın ama bu kıt kafalar onu bile fark edemiyor. Kumar oynamaktan beyinleri yanmış hepsinin, dışarıda da böyleler 2 kelime laf anlamazlar da edemezler de.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
957
113
Sana bişey demiyorum he emeğine sağlık ama attıkları smse bak şarta bak😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...