Denedim yatırım yapmadan cektirmiyor önce yatırım yapılacakmış reis
Spor gecerli degilse o cevrim tapilamaz ztn2 betten fazla spin aldirmiuor yoksa cebirimi bitiriyordum olmadi sacma kurallari var yuzde 97 de para bitti en az 1000 cevirmede oyuna almadi kimse kendini bis yere yormasin bir skimk kazanamaz bu sitede
Hangi yöntemle çektin arkadaşım ne kadar sürdü gelmesiSağol çekim yapıldı 500 TL geldi saldırın
Betunlimdenmi çektinHangi yöntemle çektin arkadaşım ne kadar sürdü gelmesi
Şimdi çektim evet betiumdan çektim paparaylaBetunlimdenmi çektin
Link varmı kralOdermi bilmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 768618
Belirtilen kod SMS iletilen kod dediler 250kazan👈deneme bonus yok sitede üye olmaya gerek yok 🔒250 tl veriyor şartlar görsellerde mevcut ben aldım kaybettim yarışmacı arkadaşlara başarılar
1.muhtemrlen kotalıdır şimdi yığılma olunca bitirirler
2.kodu üye olurken girmeniz gerekiyor
3.site hakkında bir fikrim yok ama slot farmları fena değildi
250 DENEME BONUSU BETIUMDA HEDIYE! YATIRIM SARTSIZ! 250kazan KODUNU KULLAN BONUSUNU AKTIF ET KAZANMAYA HEMEN BASLA! EN IYI PROMOSYONLAR! bit.ly/betium
Sitede deneme bonus yok SMS ile yollanmış kod dediler kod olduğunu söyledi temsilci ayrıca sitede deneme bonus yok250 tl veriyor şartlar görsellerde mevcut ben aldım kaybettim yarışmacı arkadaşlara başarılar
1.muhtemrlen kotalıdır şimdi yığılma olunca bitirirler
2.kodu üye olurken girmeniz gerekiyor
3.site hakkında bir fikrim yok ama slot farmları fena değildi
250 DENEME BONUSU BETIUMDA HEDIYE! YATIRIM SARTSIZ! 250kazan KODUNU KULLAN BONUSUNU AKTIF ET KAZANMAYA HEMEN BASLA! EN IYI PROMOSYONLAR! bit.ly/betium
Afiyet olsun cano faydamız oldu ise ne mutlu bizeÇekim 5 dakika da geldi valla paylaşan arkadaş sağolasın
2 saati geçiyor ben bonusu alalı çevrim sürdüEklenmiyorki nasıl cekim oluyo anlamdım
Sitede deneme bonus yok dedi temsilci sadece SMS YOLLANANLAR OLMUS o verdikleri bonus kodu SMS gidenler için250 DENEME BONUSU BETIUMDA HEDIYE! YATIRIM SARTSIZ! 250kazan KODUNU KULLAN BONUSUNU AKTIF ET KAZANMAYA HEMEN BASLA! EN IYI PROMOSYONLAR! bit.ly/betium
Link bu