- 141
- 142
- 43
referans linki gerekliymiş kod içn
Sağol çekim yapıldı 500 TL geldi saldırın250 tl veriyor şartlar görsellerde mevcut ben aldım kaybettim yarışmacı arkadaşlara başarılar
1.muhtemrlen kotalıdır şimdi yığılma olunca bitirirler
2.kodu üye olurken girmeniz gerekiyor
3.site hakkında bir fikrim yok ama slot farmları fena değildi
250 DENEME BONUSU BETIUMDA HEDIYE! YATIRIM SARTSIZ! 250kazan KODUNU KULLAN BONUSUNU AKTIF ET KAZANMAYA HEMEN BASLA! EN IYI PROMOSYONLAR! bit.ly/betium
Ben aldım. Domainden değil bit ly diye başlayan linke tıklayarak girdim ama.
İlk defa üye oluyorlar sanki adama site elemanı bile çektiler. Hiç bilmiyorsunuz hepiniz kumara yeni başladınız sanki ağır konuşurum ama değmezsiniz gerçekten İQ seviyesi yerlerde. İyilik yapmayacaksınız bunlara paylaşmayınBen aldım. Domainden değil bit ly diye başlayan linke tıklayarak girdim ama.
Herkes çok gerginİlk defa üye oluyorlar sanki adama site elemanı bile çektiler. Hiç bilmiyorsunuz hepiniz kumara yeni başladınız sanki ağır konuşurum ama değmezsiniz gerçekten İQ seviyesi yerlerde. İyilik yapmayacaksınız bunlara paylaşmayın
Eyw canoİlk defa üye oluyorlar sanki adama site elemanı bile çektiler. Hiç bilmiyorsunuz hepiniz kumara yeni başladınız sanki ağır konuşurum ama değmezsiniz gerçekten İQ seviyesi yerlerde. İyilik yapmayacaksınız bunlara paylaşmayın
İyi ki şarrtsız deneme bonusuymuş🤣🤣250 tl veriyor şartlar görsellerde mevcut ben aldım kaybettim yarışmacı arkadaşlara başarılar
250 DENEME BONUSU BETIUMDA HEDIYE! YATIRIM SARTSIZ! 250kazan KODUNU KULLAN BONUSUNU AKTIF ET KAZANMAYA HEMEN BASLA! EN IYI PROMOSYONLAR! bit.ly/betium
Yok aga gerginlikten değil susuyoruz susuyoruz iyice tepeye çıkıyorlar, adamlar ne teşekkür etmeyi biliyor ne insan gibi durumu izah etmeyi. Adam bilerek iki linki şeklinde paylaşmış ki sorun yaşanmasın ama bu kıt kafalar onu bile fark edemiyor. Kumar oynamaktan beyinleri yanmış hepsinin, dışarıda da böyleler 2 kelime laf anlamazlar da edemezler de.Herkes çok gergin
Sana bişey demiyorum he emeğine sağlık ama attıkları smse bak şarta bak😃250 tl veriyor şartlar görsellerde mevcut ben aldım kaybettim yarışmacı arkadaşlara başarılar
Haklısın dost ama şans işte çeviren de çeviriyorSana bişey demiyorum he emeğine sağlık ama attıkları smse bak şarta bak😃
Ödemez reis slotlar sahte 407 bin TL yaptım yatırım yapmadım öyle bekliyorOdermi bilmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 768618
çekmeyi denedin mi 500 tl yiÖdemez reis slotlar sahte 407 bin TL yaptım yatırım yapmadım öyle bekliyor
Denedim yatırım yapmadan cektirmiyor önce yatırım yapılacakmış reisçekmeyi denedin mi 500 tl yi![]()