Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Beşiktaş - Samsunspor

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,769
8,008
113
Bjk kim diyenler falan var bir kendinize gelin samsun kötü değil ancak bjk maç falan vermez hayal görmeyin hele ki şu karışık durumda sergen sallantıdayken samsun puan alamaz paranıza yazık
inş bjk kazanir benimde param yok ozellerim var bjk kazanir ve 2.5 ust olursa 10 gelecek ama istatistikler puan siralamasi futbol kalitesi kiyaslarsaniz samsun diyorum. bjk nin tek avantaji evinde olması olümüne oynar taraftarı için

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,541
13,769
113
inş bjk kazanir benimde param yok ozellerim var bjk kazanir ve 2.5 ust olursa 10 gelecek ama istatistikler puan siralamasi futbol kalitesi kiyaslarsaniz samsun diyorum. bjk nin tek avantaji evinde olması olümüne oynar taraftarı için
Uff zengn kardesm tlgrm.yanar o zmn he 😂

kanarya0237

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
871
387
63
beyler holigan hayvan gibi abandi bjk maçına ben bol gollü ve bjk asla kazanamaz diyorum. sizin tahminleriniz nedir?

skor olarak 2-2 1-2 veya 1-3 kart ve p6 olur var olur. korner üst. olur diyorum veya tam terside olabilir 0-0 bitebilir türk ligi sonucda. sizin yorumlariniz nedir.?? kasam olsa tekden samsuna girerdim. 3 kusür orani var..

Ekli dosyayı görüntüle 888056
Beşiktaş mecburen kazanacak başka çaresi yok