- 40,214
- 40,201
- 113
Hakem hangi bahsi aldı onu öğrenmek lazım dost
Durmak lazım bu canlı destekten İban alıp falan yatıranlar var kesinlikle önermiyorum ceza yerler. İki gün önce joker canlı destek İban verdi buraya yatırın hesabınıza ekleyelim dedi direk kapattım siteyi.En iyisi devlet çok el atmaya basladı bu gidişle vazalinsiz kayacaklar en iyisi bırakmak benimde az kaldı hedefime gerekirse tedavi görüp bırakıcam
Zaten o canlı desteğin verdiği hesaba yatırım yapanlar büyük patlıycak dost şuan tam av olmalık hareketlerDurmak lazım bu canlı destekten İban alıp falan yatıranlar var kesinlikle önermiyorum ceza yerler. İki gün önce joker canlı destek İban verdi buraya yatırın hesabınıza ekleyelim dedi direk kapattım siteyi.
Bende %100 ceza yiyeceksiniz diyorum yapmayın diyorum ama inanmıyorlar. Ben uyarımı yaptımZaten o canlı desteğin verdiği hesaba yatırım yapanlar büyük patlıycak dost şuan tam av olmalık hareketler
Boşver dost her koyun kendi bacagından asılır sen kendini düşün millet kendini düşünmüyorsa ne yapsan nafileBende %100 ceza yiyeceksiniz diyorum yapmayın diyorum ama inanmıyorlar. Ben uyarımı yaptım
Berabere biter diyoru. Bendebeyler holigan hayvan gibi abandi bjk maçına ben bol gollü ve bjk asla kazanamaz diyorum. sizin tahminleriniz nedir?
skor olarak 2-2 1-2 veya 1-3 kart ve p6 olur var olur. korner üst. olur diyorum veya tam terside olabilir 0-0 bitebilir türk ligi sonucda. sizin yorumlariniz nedir.?? kasam olsa tekden samsuna girerdim. 3 kusür orani var..
Ekli dosyayı görüntüle 888056
Beşiktaş üst ve maç sonucu 1 olursa holi patlayacak risk aldı çoğu ozellere koydu bunu çok güveniyor bu maçın patlatacagina ama holiyi biz patlatacaz bu maçı ilk yarıdan üst yapacaz umarım maç sonucuda gelirse diğer ozellerde gelirbeyler holigan hayvan gibi abandi bjk maçına ben bol gollü ve bjk asla kazanamaz diyorum. sizin tahminleriniz nedir?
skor olarak 2-2 1-2 veya 1-3 kart ve p6 olur var olur. korner üst. olur diyorum veya tam terside olabilir 0-0 bitebilir türk ligi sonucda. sizin yorumlariniz nedir.?? kasam olsa tekden samsuna girerdim. 3 kusür orani var..
Ekli dosyayı görüntüle 888056
bak tecrubelerimle sabit dostum bu holigan kazanacak orani açik tutmaz bjk fener orani epey bir zaman acik kaldıBeşiktaş üst ve maç sonucu 1 olursa holi patlayacak risk aldı çoğu ozellere koydu bunu çok güveniyor bu maçın patlatacagina ama holiyi biz patlatacaz bu maçı ilk yarıdan üst yapacaz umarım maç sonucuda gelirse diğer ozellerde gelir
İlk yari var olur sekoo 😂😂
Yapma yanariz
topla topla topla gizli zenginleri toplaYapma yanariz
Sen 37k alınca bütün zenginler toplarınıztopla topla topla gizli zenginleri toplabas bas paralari samsunaaaa bidahami gelecez dunyaya lan hisli davranmayın 3 ihtimalli maç 2.5 üst veya samsun kazanir en kotu berabere biter bu maç samsun avrupa takimlarini ipe dizdi yapmayin lig siralamasina bakin samsun buralara şansla gelmedi kaliteli oyunuyla geldi
Metin paran varsa bas ilk yari vara bu maca kardesmSen 37k alınca bütün zenginler toplarınız
bak ogz uyanmis samsun affetmez diyemiyor daMetin paran varsa bas ilk yari vara bu maca kardesm
Futbolun MK dün GS taraf golü 2.5 3.5 4 üst birde toplam 6.5 üst dedim 10 olacak maç olmuyor rakip 10 kişi kalmış Koskoca gs üstüne girmiyor üstüne 10 kişiden gol yiyor. Cimbom Biraz erken eksilse neredeyse gençler 3-4 maçı alacakMetin paran varsa bas ilk yari vara bu maca kardesm