Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Beşiktaş - Samsunspor

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,266
9,790
113
En iyisi devlet çok el atmaya basladı bu gidişle vazalinsiz kayacaklar en iyisi bırakmak benimde az kaldı hedefime gerekirse tedavi görüp bırakıcam
Durmak lazım bu canlı destekten İban alıp falan yatıranlar var kesinlikle önermiyorum ceza yerler. İki gün önce joker canlı destek İban verdi buraya yatırın hesabınıza ekleyelim dedi direk kapattım siteyi.

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,000
3,651
113
Durmak lazım bu canlı destekten İban alıp falan yatıranlar var kesinlikle önermiyorum ceza yerler. İki gün önce joker canlı destek İban verdi buraya yatırın hesabınıza ekleyelim dedi direk kapattım siteyi.
Zaten o canlı desteğin verdiği hesaba yatırım yapanlar büyük patlıycak dost şuan tam av olmalık hareketler

tounch

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,089
1,448
113
beyler holigan hayvan gibi abandi bjk maçına ben bol gollü ve bjk asla kazanamaz diyorum. sizin tahminleriniz nedir?

skor olarak 2-2 1-2 veya 1-3 kart ve p6 olur var olur. korner üst. olur diyorum veya tam terside olabilir 0-0 bitebilir türk ligi sonucda. sizin yorumlariniz nedir.?? kasam olsa tekden samsuna girerdim. 3 kusür orani var..

Ekli dosyayı görüntüle 888056
Berabere biter diyoru. Bende

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,230
1,675
113
beyler holigan hayvan gibi abandi bjk maçına ben bol gollü ve bjk asla kazanamaz diyorum. sizin tahminleriniz nedir?

skor olarak 2-2 1-2 veya 1-3 kart ve p6 olur var olur. korner üst. olur diyorum veya tam terside olabilir 0-0 bitebilir türk ligi sonucda. sizin yorumlariniz nedir.?? kasam olsa tekden samsuna girerdim. 3 kusür orani var..

Ekli dosyayı görüntüle 888056
Beşiktaş üst ve maç sonucu 1 olursa holi patlayacak risk aldı çoğu ozellere koydu bunu çok güveniyor bu maçın patlatacagina ama holiyi biz patlatacaz bu maçı ilk yarıdan üst yapacaz umarım maç sonucuda gelirse diğer ozellerde gelir

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,123
5,452
113
Samsun’un başkanı boş boş BJK tehdit etti en son Hatay da tehdit etmişti 7 tane yedi samsunda bugün en az 4 yer

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,767
8,002
113
Beşiktaş üst ve maç sonucu 1 olursa holi patlayacak risk aldı çoğu ozellere koydu bunu çok güveniyor bu maçın patlatacagina ama holiyi biz patlatacaz bu maçı ilk yarıdan üst yapacaz umarım maç sonucuda gelirse diğer ozellerde gelir
bak tecrubelerimle sabit dostum bu holigan kazanacak orani açik tutmaz bjk fener orani epey bir zaman acik kaldı

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,767
8,002
113
topla topla topla gizli zenginleri topla :) bas bas paralari samsunaaaa bidahami gelecez dunyaya lan hisli davranmayın 3 ihtimalli maç 2.5 üst veya samsun kazanir en kotu berabere biter bu maç samsun avrupa takimlarini ipe dizdi yapmayin lig siralamasina bakin samsun buralara şansla gelmedi kaliteli oyunuyla geldi

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,709
12,897
113
topla topla topla gizli zenginleri topla :) bas bas paralari samsunaaaa bidahami gelecez dunyaya lan hisli davranmayın 3 ihtimalli maç 2.5 üst veya samsun kazanir en kotu berabere biter bu maç samsun avrupa takimlarini ipe dizdi yapmayin lig siralamasina bakin samsun buralara şansla gelmedi kaliteli oyunuyla geldi
Sen 37k alınca bütün zenginler toplarınız

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,535
1,656
113
Bjk kim diyenler falan var bir kendinize gelin samsun kötü değil ancak bjk maç falan vermez hayal görmeyin hele ki şu karışık durumda sergen sallantıdayken samsun puan alamaz paranıza yazık