Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Beşiktaş - Samsunspor

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,767
8,002
113
Ben kara listede miyim ?
benim kara liste olayi parayla alakali degil bayram saygisizlikla alakali rencide etmeye dayali para verirsin veremezsin olur yani kimse kimsenin ortaği degil ama üslup onemli kirmayacaksin bende para varken dm atanlari rencide etmedim en fazla cvp vermemisimdir kirmadim raporlamadim ss alip yorumlara girmedim bunu yapan kara listeye girer gotü toplarsam o listeyi paylasicam geri kalanlara unutulmaz bir dagitim yapacam ama gotu toplamak lazim

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,554
14,778
113
benim kara liste olayi parayla alakali degil bayram saygisizlikla alakali rencide etmeye dayali para verirsin veremezsin olur yani kimse kimsenin ortaği degil ama üslup onemli kirmayacaksin bende para varken dm atanlari rencide etmedim en fazla cvp vermemisimdir kirmadim raporlamadim ss alip yorumlara girmedim bunu yapan kara listeye girer gotü toplarsam o listeyi paylasicam geri kalanlara unutulmaz bir dagitim yapacam ama gotu toplamak lazim
Dağıtım işini geç sanal da dost olmaz

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,767
8,002
113
neyseki hakemde bjk ye oynamis galiba gol iptal :)

17436.jpg

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,826
1,294
113
Abi bu martı niye sahadan çıkmıyor top nerde martı orda MK :D