- 34,460
- 12,635
- 113
Sağlık olsun dost
Beşiktaş baskı bile kuramadı son 15 dkLausan ne mal takımmıs aq
Hele son pozisyon kaleci boş önünde boş gitmedi kız gibi vurdu 3 bile olabilirdi beceriksiz takımBeceremedim bu sefer rakip takım elli tane kaleyle karşı karşıya kaçırdı![]()
O daha da malBeşiktaş baskı bile kuramadı son 15 dk
Hocayı yollarlar .. hiçbir şey olmamış gibi devam eder ağaO daha da mal
Orkun Beşiktaşa tarihi kazık
Çocukluk aşkını s... gelmiş maaş yüksek yatmaya gelmiş orta idman götüne zor gelmiş burda sahada yürücek hali yok
Avrupa da hiçiz Samsun Başak da elendiHocayı yollarlar .. hiçbir şey olmamış gibi devam eder ağa
Hocanın ne sucu var la herseyde hocayı gönderiyorlar bu takımda kanat oyuncusu yok bu mk yönetimi neden transfer yapmadıHocayı yollarlar .. hiçbir şey olmamış gibi devam eder ağa
Kral hocadan başka kime ceza kesiliyor ki ahahjaHocanın ne sucu var la herseyde hocayı gönderiyorlar bu takımda kanat oyuncusu yok bu mk yönetimi neden transfer yapmadı
Bilgilendirme için teşekkürler dost@murobaşkan a laf atmadim tam tersi ona sahip cikmayanlara laf attim kimse yanlis anlanasin dm den de aciklamayi yaotm zaten ona
Hoca hoca değil erhanımHocanın ne sucu var la herseyde hocayı gönderiyorlar bu takımda kanat oyuncusu yok bu mk yönetimi neden transfer yapmadı
Ben yalns anladm ipne nasıl.olacak 😂@murobaşkan a laf atmadim tam tersi ona sahip cikmayanlara laf attim kimse yanlis anlanasin dm den de aciklamayi yaotm zaten ona
Bu maç o salak udokhai de yazar 46dk derdin ne top taç çizgisinde sanarsın top kaleye gidiyor hani kırmızı verilmeyebilirdide mal ya valla malHocanın ne sucu var la herseyde hocayı gönderiyorlar bu takımda kanat oyuncusu yok bu mk yönetimi neden transfer yapmadı
Abi suan gunumuz futbolunda kanat çok önemli adamin eline malzeme vermediler ki hiç bi zaman besiktas kadro rafa hariç cop oğlu copHoca hoca değil erhanım
Şu Beşiktaşı Sergene verseler Elerdi
Beşiktaş da Fener gibi iyi top oynamıyor
Anlarsan anla ne yapim yeter da 🤣Ben yalns anladm ipne nasıl.olacak 😂
Pezo seni 😂😂Anlarsan anla ne yapim yeter da 🤣
Yerine adam aldılar ya ondan yapmıştır kesinBu maç o salak udokhai de yazar 46dk derdin ne top taç çizgisinde sanarsın top kaleye gidiyor hani kırmızı verilmeyebilirdide mal ya valla mal