- 22,370
- 11,367
- 113
Sorun yok reisDost herkes biliyor sende bil diye yazıyorum işteyim konuyu takip etmiyorum edemiyorum arada giriyorum elimden geleni yapıyorum herkesi mutlu etmeye çalışıyorum ama gücümüz ortada![]()
Sorun yok reisDost herkes biliyor sende bil diye yazıyorum işteyim konuyu takip etmiyorum edemiyorum arada giriyorum elimden geleni yapıyorum herkesi mutlu etmeye çalışıyorum ama gücümüz ortada![]()
Tamam kankaİkiniz iban bırakın dostlar çekim verip gelince atarım devam ederiz tekrar
@KingPanther ulasmisti sag olsun @Kurtaran da ulasti ha diger kimse ulasmaz 50 kisiye de versek da ben ulassinlar diye vermedim belki yarin sana da sponsor oluruk ama beklentim olmaz bu iste beklentin olmayacak burdaki insanlarin hepsi hirsina yenik düşen hayatta surekli nakitleri bitirip borca girip yalan soyleyen insanlar ciddiye almiyom kimseyi @Mülayim6060 ve gizli sponsorum hariç 🤣Demekki yanlış adamlara ulaştın şimdi atsınlar sana dm
Ben senden bir seymi talep ettim ne bu şimdi etiket atıp beni küçük düşürüp diğer arkadaşlara etiket atıp yalakalık mi yapıyon@KingPanther ulasmisti sag olsun @Kurtaran da ulasti ha diger kimse ulasmaz 50 kisiye de versek da ben ulassinlar diye vermedim belki yarin sana da sponsor oluruk ama beklentim olmaz bu iste beklentin olmayacak burdaki insanlarin hepsi hirsina yenik düşen hayatta surekli nakitleri bitirip borca girip yalan soyleyen insanlar ciddiye almiyom kimseyi @Mülayim6060 ve gizli sponsorum hariç 🤣
Beni ciddiye al dost 😁😁@KingPanther ulasmisti sag olsun @Kurtaran da ulasti ha diger kimse ulasmaz 50 kisiye de versek da ben ulassinlar diye vermedim belki yarin sana da sponsor oluruk ama beklentim olmaz bu iste beklentin olmayacak burdaki insanlarin hepsi hirsina yenik düşen hayatta surekli nakitleri bitirip borca girip yalan soyleyen insanlar ciddiye almiyom kimseyi @Mülayim6060 ve gizli sponsorum hariç 🤣
Vay be göz yasim pıt 😂😂@KingPanther ulasmisti sag olsun @Kurtaran da ulasti ha diger kimse ulasmaz 50 kisiye de versek da ben ulassinlar diye vermedim belki yarin sana da sponsor oluruk ama beklentim olmaz bu iste beklentin olmayacak burdaki insanlarin hepsi hirsina yenik düşen hayatta surekli nakitleri bitirip borca girip yalan soyleyen insanlar ciddiye almiyom kimseyi @Mülayim6060 ve gizli sponsorum hariç 🤣
Ben@KingPanther ulasmisti sag olsun @Kurtaran da ulasti ha diger kimse ulasmaz 50 kisiye de versek da ben ulassinlar diye vermedim belki yarin sana da sponsor oluruk ama beklentim olmaz bu iste beklentin olmayacak burdaki insanlarin hepsi hirsina yenik düşen hayatta surekli nakitleri bitirip borca girip yalan soyleyen insanlar ciddiye almiyom kimseyi @Mülayim6060 ve gizli sponsorum hariç 🤣
La senle ne alaka olayi anlamadin dedim ki kimseden vijdan merhamet bekleme anlayisli ol kimi bakarsin yarin timarhaneye dusecek yani uzulup sinorlenme bu kadar roll yaptin bu kadar iyilik yaptin kimse kiymetini bilmedi diye takmaBen senden bir seymi talep ettim ne bu şimdi etiket atıp beni küçük düşürüp diğer arkadaşlara etiket atıp yalakalık mi yapıyon
Olur gffBeni ciddiye al dost 😁😁
Tmn seni de ciddiye alak hggg