Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş | Padişahbet | Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,502
11,684
113
Demekki yanlış adamlara ulaştın şimdi atsınlar sana dm
@KingPanther ulasmisti sag olsun @Kurtaran da ulasti ha diger kimse ulasmaz 50 kisiye de versek da ben ulassinlar diye vermedim belki yarin sana da sponsor oluruk ama beklentim olmaz bu iste beklentin olmayacak burdaki insanlarin hepsi hirsina yenik düşen hayatta surekli nakitleri bitirip borca girip yalan soyleyen insanlar ciddiye almiyom kimseyi @Mülayim6060 ve gizli sponsorum hariç 🤣

KraXLinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
637
450
63
bizden sonra gelenler role katıldı onlar haketti diyecek bisey yok.

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
52,240
9,773
113
Yarım saat önce Atrat kime söz vermişti maxvin alınca

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,502
11,684
113
Ve şimdi burda 1i 1k kazansin ona 10 dm atiir 2 kisye veebilir gerisini 0 lar sigarasiz bir sekilde kendine 8 tane dusman edinir eski distlar dusmwn olur surekli ben nat kodu aldim simdi onu cevireyim kendi kendimize yetmeliyiz bazen gfff

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,370
11,367
113
@KingPanther ulasmisti sag olsun @Kurtaran da ulasti ha diger kimse ulasmaz 50 kisiye de versek da ben ulassinlar diye vermedim belki yarin sana da sponsor oluruk ama beklentim olmaz bu iste beklentin olmayacak burdaki insanlarin hepsi hirsina yenik düşen hayatta surekli nakitleri bitirip borca girip yalan soyleyen insanlar ciddiye almiyom kimseyi @Mülayim6060 ve gizli sponsorum hariç 🤣
Ben senden bir seymi talep ettim ne bu şimdi etiket atıp beni küçük düşürüp diğer arkadaşlara etiket atıp yalakalık mi yapıyon

KingPanther

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,468
11,300
113
Beni ciddiye al dost 😁😁

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,950
8,243
113
Vay be göz yasim pıt 😂😂

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,402
7,738
113
Ben

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,502
11,684
113
Ben senden bir seymi talep ettim ne bu şimdi etiket atıp beni küçük düşürüp diğer arkadaşlara etiket atıp yalakalık mi yapıyon
La senle ne alaka olayi anlamadin dedim ki kimseden vijdan merhamet bekleme anlayisli ol kimi bakarsin yarin timarhaneye dusecek yani uzulup sinorlenme bu kadar roll yaptin bu kadar iyilik yaptin kimse kiymetini bilmedi diye takma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...