- 16,122
- 17,918
- 113
Beşiktaş inş atar
Mal udokhai amatörce atıldı ikinci yarı alırdı maçı
Öyle durumlarda görmüyonuz zaten hahahahhaEtiket attin mi ki bans gormedim kalabalikta
Ya bizBeyler şimdiden söylüyorum inanın yapabilirsen herkese konudaki herkese atacağım bundan sonraki iki Kisi @JayJayOkocha ve @muhamets10
Hadi bakalım herkese bol şansBeyler şimdiden söylüyorum inanın yapabilirsen herkese konudaki herkese atacağım bundan sonraki iki Kisi @JayJayOkocha ve @muhamets10
Kanka ilk adımdan beri varım be :/Ya biz
Atamazsa yer dostBeşiktaş inş atar
He sonraki diyorum knk diğer adimKanka ilk adımdan beri varım be :/
Dost dostumuz bizi beğenmiyor herhaldeYa biz
Öyle mi diyorsunDost dostumuz bizi beğenmiyor herhalde
Dost herkes biliyor sende bil diye yazıyorum işteyim konuyu takip etmiyorum edemiyorum arada giriyorum elimden geleni yapıyorum herkesi mutlu etmeye çalışıyorum ama gücümüz ortadaSiklenmedik herkese iyi akşamlar
Bak dün herkes bana ulasmaya cakisiyirdu bu gun beni kimse gormuyor bu işler böyle alış 🤣Öyle durumlarda görmüyonuz zaten hahahahha
Maalesef dost hadi bol şanslar diliyorumÖyle mi diyorsun
Konu para değilde mesajlarimizi da iplemiyorsun fero 😏😏😏Beyler şimdiden söylüyorum inanın yapabilirsen herkese konudaki herkese atacağım bundan sonraki iki Kisi @JayJayOkocha ve @muhamets10
Demekki yanlış adamlara ulaştın şimdi atsınlar sana dmBak dün herkes bana ulasmaya cakisiyirdu bu gun beni kimse gormuyor bu işler böyle alış 🤣