- 30,519
- 22,408
- 113
@jakadal5252 gel@Metings1905 kalsa elimize bıçak verir vurun birbirinizi der
@jakadal5252 gel@Metings1905 kalsa elimize bıçak verir vurun birbirinizi der
Metin bu işten cidden zevk aliyor tedavi olması lazım puaha@Metings1905 kalsa elimize bıçak verir vurun birbirinizi der
O kumarı bıraktı kanka etiket atma tanjumaaaa
İflah olacağını bilsem and olsun tedavi masrafı bendenMetin bu işten cidden zevk aliyor tedavi olması lazım puaha
Vurduk ta sürekli geri geldik vurup kacabilsem keske bu durumlar da olmazdım ama son kez bi vurgun daha lazim iste o zaman belki durmayı beceririm bu kez dostErhan bir gün vuracaksın bu parayı sen
Ama o gün bırak git kurtar kendini
Kankam geçmişOğlum bugün bademcik ameliyatı oldu hastanedeydm gardasm smdi de müsade sabah taburcu olacak inşallah 🙏🧿
Valla olmaz adamin genetiginde var iflah olmaz maalesefİflah olacağını bilsem and olsun tedavi masrafı benden
Saol gardasim hamd olsun çok şükür iyi 🙏Kankam geçmiş
Olsun yeğenim iyidir umarım 🖖🖖
Sus lan kaptın rolu keyfın yerındeMetin bu işten cidden zevk aliyor tedavi olması lazım puaha
Sen iyi misin paramızzzz yok bal sürdüm bakiye çözmem lazım Betcool için hehehe 🤣🤣🤣Saol gardasim hamd olsun çok şükür iyi 🙏
Bende iyim boş boş ekrana bakiyom 😂😂Sen iyi misin paramızzzz yok bal sürdüm bakiye çözmem lazım Betcool için hehehe 🤣🤣🤣
Yeni gelen biri 5.adimdayiz sanırKonuda 200 msj olacak ama hala kupon yok
Simdi izle nasil batıyorum para geçti paratimeSus lan kaptın rolu keyfın yerınde
7 ne 5 iYeni gelen biri 5.adimdayiz sanır
42 77 dayanYeni gelen biri 5.adimdayiz sanır
Sinan birazdan gelir liste tutar kesin dost puahaYeni gelen biri 5.adimdayiz sanır
Bol şans dostGizli sponsora teşekkür ederiz