- 16,523
- 8,770
- 113
113
Tamamdir kralTamam dost rol yaptiracaktim sana arkadaşa attım arkasından sen yap @Kesknly sende başarılı olursan bu arkadaşa 500 at
Kesene bereket devam iyilik akımınaTamam dost rol yaptiracaktim sana arkadaşa attım arkasından sen yap @Kesknly sende başarılı olursan bu arkadaşa 500 at
Tamam dır dost bayram şansımızı deneyelim belki uğurlu gelirTamam dost rol yaptiracaktim sana arkadaşa attım arkasından sen yap @Kesknly sende başarılı olursan bu arkadaşa 500 at
@keskin4455 dost sende kazanırsan bu arkadaşa 500 atarsin
Liste var mı@keskin4455 dost sende kazanırsan bu arkadaşa 500 atarsin
Bize buyuk kasa mi dusunuyon dostBeyler mevzu basit 500 kasa ile iki adım yapıyoruz başarı halinde 500 rol sahibinin kalanı bana gönderiliyor
Orhan geri atti mi sen bana atmasını söyledin tutturdu yok ben ona atacağım diyeBeyler mevzu basit 500 kasa ile iki adım yapıyoruz başarı halinde 500 rol sahibinin kalanı bana gönderiliyor
Bu maç uzayacakdep eşşeği evi beklio o atınca atıo
Dost sanada yaptırmadım sanırım zengin adamsın ama istersen sevinirim seninde yapmana
Yok dost yalancı o yaOrhan geri atti mi sen bana atmasını söyledin tutturdu yok ben ona atacağım diye
Sen maçına bak oyna dost sadece paylaşımı sonra yaparsın istersen yaniKupon sonuclaninca hber edin de bakak maclara
banada öyle gelio depin oranı hala azBu maç uzayacak