- 8,623
- 2,710
- 113
Ortalikda geziyor ama sordun mu ne oldu diyeYok dost yalancı o ya![]()
Ortalikda geziyor ama sordun mu ne oldu diyeYok dost yalancı o ya![]()
Dost öncelik olarak yapmayan arkadaşları seçiyorum duruma göre senide alırızListe var mıdahil olalım isterim
Dümen yaptı da tabi biraey diyemedik terbiyemiz müsade etmediYok dost yalancı o ya![]()
Ne soracam ya 500 liralık adamlarla işim olmazOrtalikda geziyor ama sordun mu ne oldu diye
yok boyle bişey.Onu bir kere yaptık @mehmetinho ikinci adımı beceremiyor diye korktuk
Kim zenginDost sanada yaptırmadım sanırım zengin adamsın ama istersen sevinirim seninde yapmana
Sen cüzdanı kaybetmiştin onu buldun mu ne yaptınNe soracam ya 500 liralık adamlarla işim olmazher 500 un arkasına takılacak olursak oooo
herkes kendi kalitesini belirler dost
Tamam kral sağolDost öncelik olarak yapmayan arkadaşları seçiyorum duruma göre senide alırız
HaklısınNe soracam ya 500 liralık adamlarla işim olmazher 500 un arkasına takılacak olursak oooo
herkes kendi kalitesini belirler dost
O kalitesizse bizim sucmuz ne biz aile meselelerine hassasiz onun ailesine saygısı yoksa kendi karaktersizligidir dost para bugün var yarın yok bir kaç güne bizde rol kovalayacagiz bu değişmez bir kaideDümen yaptı da tabi biraey diyemedik terbiyemiz müsade etmedi![]()
Bu adımdan sonra sırayla kimler yapacak bı yazsan reis karışmasın ortalıkO kalitesizse bizim sucmuz ne biz aile meselelerine hassasiz onun ailesine saygısı yoksa kendi karaktersizligidir dost para bugün var yarın yok bir kaç güne bizde rol kovalayacagiz bu değişmez bir kaide
Herşey tamam hiçbirimiz çok akıllı değiliz ama aile kutsallığı ayrı. YazıkO kalitesizse bizim sucmuz ne biz aile meselelerine hassasiz onun ailesine saygısı yoksa kendi karaktersizligidir dost para bugün var yarın yok bir kaç güne bizde rol kovalayacagiz bu değişmez bir kaide
Dep yaklasmazsa olmaz ama yaklasirsa kolay4dk 23 neden olmasın
Bol şans katılım var mı reis bi nasip alamadık ya hiç hep bi aksilik çıktı betco yüzünden 😂çevrim vs çıkardıDost öncelik olarak yapmayan arkadaşları seçiyorum duruma göre senide alırız