- 42,558
- 41,481
- 113
Normaldir dost senin yaşlarında ikinci posta zorlar adamıyok boyle bişey.
Normaldir dost senin yaşlarında ikinci posta zorlar adamıyok boyle bişey.
Karışmaz dost herkes kazanınca kime atacağını biliyorBu adımdan sonra sırayla kimler yapacak bı yazsan reis karışmasın ortalık
O yalancidir dost bilmeyen yok burada biriyle 10 kisinin şahitliginde iddiaya girip sonra yine ortaliktan kaybolan adam 5k bide az degilO kalitesizse bizim sucmuz ne biz aile meselelerine hassasiz onun ailesine saygısı yoksa kendi karaktersizligidir dost para bugün var yarın yok bir kaç güne bizde rol kovalayacagiz bu değişmez bir kaide
Sen kazanınca bana atarsin dost 500 senin olurBu adımdan sonra sırayla kimler yapacak bı yazsan reis karışmasın ortalık
haha bana yani tek adımmı yine , sen bilirsinNormaldir dost senin yaşlarında ikinci posta zorlar adamı![]()
Tamam dost takipteyimSen kazanınca bana atarsin dost 500 senin olur
Benim payfix yada ibani arkadaşlardan alırsın yada ben atarımTamam dost takipteyim
Sen dm.den at dursun dostBenim payfix yada ibani arkadaşlardan alırsın yada ben atarım
2-8 faulü var kanka zor ama kafaları eserse üst yaparlar bu sürededeDep yaklasmazsa olmaz ama yaklasirsa kolay
Bugun varmi bi sansimiz dost bayramin son gunu bi bayram edelimBenim payfix yada ibani arkadaşlardan alırsın yada ben atarım