- 43,422
- 42,495
- 113
Bencede o yüzden çabalıyorum yav bilsem atarmiydim enişte tertibe hep kızıyorum youwinde oynuyor diye bizde gitti kayıp bonusu yüzde 25 diye bilmediğimiz siteye attık bu kadar uzun süreceği tahmin etmedimPara sabaha kalmaz 1.001
Bencede o yüzden çabalıyorum yav bilsem atarmiydim enişte tertibe hep kızıyorum youwinde oynuyor diye bizde gitti kayıp bonusu yüzde 25 diye bilmediğimiz siteye attık bu kadar uzun süreceği tahmin etmedimPara sabaha kalmaz 1.001
Yav sende de ne el var uzatsan dünyayı dolaşır 😁Dur dost bı kız arkadaşım vardı ona yazdım eskiden onsitede çalışıyordu dedim birini bulda atsınlar paramızı diye de valla iki ekip var biri uyuz biri iyi dedi hangisi mesaide bakayım iyi olan ekipse hallederim dedi ama şansımıza iyi haberle gelir belki az bekleyelim
Dur bakalım kız işi cozemesse bakacağız bir çaresine artıkEn güzeli sabah 8 9 maçlarından bı maça vur parayı bekle yoksa banko gitti para
22 senemizi verdik gorumuzdeki donu verdik tayfun abi bari cevremiz olsun başka bir haltimiz yok zatenYav sende de ne el var uzatsan dünyayı dolaşır 😁
Dur bı cekemezssek eğer bir hal çaresine bakacağızAjax at bir gol de senlenelim 😊
Gaza gelip 8 kişi yazmışım@NashNash @eniste @Werderbremen @Pikaçuu @TayfunWhite @savaskurt @ENSTY
@SULLY arkadaşlar 50 şer TL benden alacaklisiniz sabah 10 da çekim vereceğiz yatıp uyuyacağım lakin olurda şeytana uyarsam akşama öderim paranızı uyumazssam sabah çekim geldiğinde öderim emeğinize teşekkürler cümleten Allah'a emanet olun
bizi yazmamıssınGaza gelip 8 kişi yazmışım![]()
Sende payfıx vardır yazmıyoz surprız olsunGaza gelip 8 kişi yazmışım![]()
Bizim etiket olmamış sayılmaz oGaza gelip 8 kişi yazmışım![]()
Farkın olsun dedimB
Bizim etiket olmamış sayılmaz o
Bu forumdaki 5000 üyenin payfix i var şükürSende payfıx vardır yazmıyoz surprız olsun
Yarında seni yazarız enişte kendimi bile yazmamisim bana bile kalmadıbizi yazmamıssın
Saygılar başkan h.gTebrikler başkan, kazancın daim olsun
300 çekip 185 dağıttım ben hemde son para tbü yu oraya bosuna yazmadık dost dolar 6 liraydı o zamanTarih bunuda yazssin 850 çekip 400 dağıtan üyetbü üye
H.b başkanSaygılar başkan h.g