- 85,869
- 30,252
- 113
Tipster R yıne kazandırdı tersını oyna KAZAN @alivelive
Ver yeter 50yle bu kadar şükürBeyler hiç ugrasmayalim çekimi verelim mi ? Yoksa 1 k yapalım mı
Daha para 1 k olmadı mı ulan rezil olcaz çabuk kapattirin konuyu başka forumlarda meze yaparlar bizi 65 sayfada 500 kazaniyolqr diyeBeyler hiç ugrasmayalim çekimi verelim mi ? Yoksa 1 k yapalım mı
O sorun değilde çekim sabah 10 da verebiliyormusuz bencede hiç zorlamayalim bu rakam güzel 50 yi 850 yaptık 350 dagitalim 500 le yine dewam ederizVer cekımı yorma bea![]()
Çal keke çal
Bencede vallaVer yeter 50yle bu kadar şükür
Sağlam gidiyoz deriz soran olursa 🤣🤣Daha para 1 k olmadı mı ulan rezil olcaz çabuk kapattirin konuyu başka forumlarda meze yaparlar bizi 65 sayfada 500 kazaniyolqr diye
Nasıl sitelerde oynuyonuz dostO sorun değilde çekim sabah 10 da verebiliyormusuz bencede hiç zorlamayalim bu rakam güzel 50 yi 850 yaptık 350 dagitalim 500 le yine dewam ederiz
Kesene bereketArkadaşlar ben 7 kişiye dm atarım atamadiklarim kusura bakmasın bütçe bu ama buradaki herkes nasiplenir mutlaka yarın yine dewam eder veremediklerimizede dağıtıriz bize kalamsada olur
Dost 50 TL ile bu kadar oluyorDaha para 1 k olmadı mı ulan rezil olcaz çabuk kapattirin konuyu başka forumlarda meze yaparlar bizi 65 sayfada 500 kazaniyolqr diye
Kesene bereket kazancın daim olsunArkadaşlar ben 7 kişiye dm atarım atamadiklarim kusura bakmasın bütçe bu ama buradaki herkes nasiplenir mutlaka yarın yine dewam eder veremediklerimizede dağıtıriz bize kalamsada olur
Sen 500 at 5k iade edeyim bir roll yapsın dostum 5k ileDost 50 TL ile bu kadar oluyorsen at 500 bak neler yapıyoruz
yada ayın 10 nda görüşelim resitali seyret
![]()