- 9,275
- 9,687
- 113
Reco bide albaya bastircakti aw 24 fark olmuş 😂 Sırbistan'da maç mi verir çöp albaya aw
Ters oyna vurgun yapReco bide albaya bastircakti aw 24 fark olmuş 😂 Sırbistan'da maç mi verir çöp albaya aw
Yaparsın dost ben atarım 500 u senden değerli mi enişteSen 500 at 5k iade edeyim bir roll yapsın dostum 5k ile
Senin gibi tipsterlar hep affilete çalıştığı için hep kasaya calisiyonuz aw 😂Ters oyna vurgun yap
Hangi site bu Allah askina nereye yatirdin parayi hdabla bet mi dün konusuyolardiYaparsın dost ben atarım 500 u senden değerli mi enişte
Sana kopy verdım ters oyna hep arkaplanda sıtelerı soyalımSenin gibi tipsterlar hep affilete çalıştığı için hep kasaya calisiyonuz aw 😂
Hahaha her siteyide biliyor masallahHangi site bu Allah askina nereye yatirdin parayi hdabla bet mi dün konusuyolardi
Hayırlı geceler 😊Valla beyler bu para ile beni sabah kadar yalnız bırakmayın şeytan prenses diyor sweet diyor kış kış cinler yatayım ben![]()
Bende nefret ediyorum valla bu sitelerden yav en iyisi vbet te orada da kayıp bonusu yokFedo millet gece ezecekti o parayı hiç iyi demedin onu 5 dklik iş bizimkilere 😂😂
Hangi site gece çekimi olmayan sene 2023 oldu kaldi awBende nefret ediyorum valla bu sitelerden yav en iyisi vbet te orada da kayıp bonusu yok![]()
Dur dost bı kız arkadaşım vardı ona yazdım eskiden onsitede çalışıyordu dedim birini bulda atsınlar paramızı diye de valla iki ekip var biri uyuz biri iyi dedi hangisi mesaide bakayım iyi olan ekipse hallederim dedi ama şansımıza iyi haberle gelir belki az bekleyelimHayırlı geceler 😊