- 43,053
- 42,069
- 113
Size eğlence hazırladım birazdan @Tokmakci abim verceek odunuBiz gececiyiz abi sıkıntı yok sabaha kadar Buradayız 🤣🤣
Size eğlence hazırladım birazdan @Tokmakci abim verceek odunuBiz gececiyiz abi sıkıntı yok sabaha kadar Buradayız 🤣🤣
Çıkarmadılar bakiyeyi anında geçtiler ana bakiyeyeİnşallah sorun çıkarmazlar
Nasıl bişey ucundan anlat birazcık ¿Size eğlence hazırladım birazdan @Tokmakci abim verceek odunu
Bir saate öder ya yarına kalmazO zaman umudumuz yarına kalir
Roll gibi bir şey vakit geçirin diyeNasıl bişey ucundan anlat birazcık ¿
Dün akşam burdan mi cekmistib sen dostBir saate öder ya yarına kalmaz
Ucu mu tövbe deNasıl bişey ucundan anlat birazcık ¿
Ha bende tokmakçı abim diyince tokmaklayacak sandımRoll gibi bir şey vakit geçirin diye![]()
Sadece ucu 20 cm dost kalani sen hesap etUcu mu tövbe de
Valla ayıp sana dost ben her cekimimde dmden senden izin alıp çekiyorumDün akşam burdan mi cekmistib sen dost
Bir de 0.7 ise on numara kanka 0.5 uçlar çabuk kırılıyorSadece ucu 20 cm dost kalani sen hesap et
2k para bul onu batirmadan girmessib dost 100 lira olursa konu açarsın 10k çekersen dm atarsin biz bütün dostları taniyozValla ayıp sana dost ben her cekimimde dmden senden izin alıp çekiyorum
Bravo iyi tanimissin neyse bişey demiyorum bu mevzular boş mevzular2k para bul onu batirmadan girmessib dost 100 lira olursa konu açarsın 10k çekersen dm atarsin biz bütün dostları taniyoz
Aynen dostBravo iyi tanimissin neyse bişey demiyorum bu mevzular boş mevzular
Oli 6.30 var 15 sayida 3 ceyrek 20.5 ust aldim yanina efes kazanir sututgart 5 korner 10 bin veriyo 6 bucuk dakjada 5 sayi attilarBir saate öder ya yarına kalmaz
Sana bişey soracam dm bakAynen dost
Kusura bakma dost bugün dua edemedik fazla geçmiş olsun bı lanet var üstümüzde bakalım nereye kadarOli 6.30 var 15 sayida 3 ceyrek 20.5 ust aldim yanina efes kazanir sututgart 5 korner 10 bin veriyo 6 bucuk dakjada 5 sayi attilar