- 64,586
- 29,905
- 113
Ruhumuz fakir aw 🤣Tüyo verde biz de yapalım dost 500 yapsak yeterli![]()
Ruhumuz fakir aw 🤣Tüyo verde biz de yapalım dost 500 yapsak yeterli![]()
Adam 5 k diyo sen 500 😂Ruhumuz fakir aw 🤣
Ne versek tutuyo dost gormuyon mu bu oyunu rastgele oynamiyoz biz 3 tane 4 oran üstü kombine yapıp iptal gole gitti kupon yürek ister bu işler senin 50yi katlayıp gondercen ben sanaTüyo verde biz de yapalım dost 500 yapsak yeterli![]()
Bu savaş ta bozuldu yanımızda aw efendi garibanın biriydi hep enişte nin suçu gençleri yanlış yönlendiriyorBoynuma dolarım abicim![]()
Senin papara kesinti yaparsa benimkine çekebilirsin dost50yi 5 k yapar çekerim ben diğerleri dusunsun
Azla yetinmek lazım önce hedef 500 sonra 5k dost😁Adam 5 k diyo sen 500 😂
Papara payfix daha 01.01.2023 saat 00.01 de başladı dostSenin papara kesinti yaparsa benimkine çekebilirsin dost
Sıradaki gölü Leipzig yerNe versek tutuyo dost gormuyon mu bu oyunu rastgele oynamiyoz biz 3 tane 4 oran üstü kombine yapıp iptal gole gitti kupon yürek ister bu işler senin 50yi katlayıp gondercen ben sana
Valla onun rolüne katıldım kayışı kopardık 😂Bu savaş ta bozuldu yanımızda aw efendi garibanın biriydi hep enişte nin suçu gençleri yanlış yönlendiriyor
Dost ondan tüyo ver dedim sana zaten % olarak bakarsak verdiğin maçlar geliyor hepNe versek tutuyo dost gormuyon mu bu oyunu rastgele oynamiyoz biz 3 tane 4 oran üstü kombine yapıp iptal gole gitti kupon yürek ister bu işler senin 50yi katlayıp gondercen ben sana
YediSıradaki gölü Leipzig yer
Keşke nerde yetinemiyoz aldığımızı bas gitsin bas gitsinAzla yetinmek lazım önce hedef 500 sonra 5k dost😁
Superbetin biraz gecikmeli ödüyor dostPara henüz ödenmedi dostlar
Biz gececiyiz abi sıkıntı yok sabaha kadar Buradayız 🤣🤣Para henüz ödenmedi dostlar
O zaman umudumuz yarına kalirSuperbetin biraz gecikmeli ödüyor dost
Benim hesaplara girdi yok bana çekim verirsin forumda terör estirir 3 gün ban yerim. O ara tatil yapar yol üstü sana uğrar elden veririm parayıPapara payfix daha 01.01.2023 saat 00.01 de başladı dost
Böyle yerlerde acelen olmadığında oyna dost onlar bakarsib yarın öder sağlam adı altında bekletir seni 10 saatBekliyorum site hakkında bilgim yok
İnşallah sorun çıkarmazlarPara henüz ödenmedi dostlar