- 64,586
- 29,905
- 113
Boynuma dolarım abicim@abree @Enişte @NashNash @savaskurt @TayfunWhite @Pikaçuu bu arkadaşlara dağıtım yaparız başarılı olursak çok emekleri var
Boynuma dolarım abicim@abree @Enişte @NashNash @savaskurt @TayfunWhite @Pikaçuu bu arkadaşlara dağıtım yaparız başarılı olursak çok emekleri var
Hatta hiç roll. Yapmayalım bu arkadaşlar @NashNash a payfix atsın 50 lira dagitalim konunkapansin@abree @Enişte @NashNash @savaskurt @TayfunWhite @Pikaçuu bu arkadaşlara dağıtım yaparız başarılı olursak çok emekleri var
Hadi yine iyisiniz 100 dedim dayı hemen 50 verem sittirin gidin dedi 😀 Kandırdım dayımı hayırlı olsun dostlar 😀😀Hatta hiç roll. Yapmayalım bu arkadaşlar @NashNash a payfix atsın 50 lira dagitalim konunkapansin
Oynasak kururdu efese bulasmam dahaEfes maçı 3 periyot para dağıtmış
Dusunmen yeter dayıBeyler rakamları biliyorsunuz olsa daha fazla kişiye daha fazla dağıtmak isterdim ama![]()
Son per izle bak Efes sayı atamıcak maçı verecekOynasak kururdu efese bulasmam daha
Dayı billurlarını ham yapsınlar biliyor bu devlet seni işin gücün rast gitsinBeyler rakamları biliyorsunuz olsa daha fazla kişiye daha fazla dağıtmak isterdim ama![]()
Seni biliyoruz abi cansın kazancın daim olsunBeyler rakamları biliyorsunuz olsa daha fazla kişiye daha fazla dağıtmak isterdim ama![]()
Efes alır buyuk maclarda depte daha ıyıSon per izle bak Efes sayı atamıcak maçı verecek
Düşünmen yeter abicimBeyler rakamları biliyorsunuz olsa daha fazla kişiye daha fazla dağıtmak isterdim ama![]()
Son çeyrekler de efese bi haller oluyor genelde inş vermez burdanEfes alır buyuk maclarda depte daha ıyı
+Pehlivan@abree @Enişte @NashNash @savaskurt @TayfunWhite @Pikaçuu bu arkadaşlara dağıtım yaparız başarılı olursak çok emekleri var
Evınde oylede barca macı gbı olur yener bnceSon çeyrekler de efese bi haller oluyor genelde inş vermez burdan
500 bitti mi senin ne yaptın+Pehlivan![]()
Seni biliyoz cancağızımBeyler rakamları biliyorsunuz olsa daha fazla kişiye daha fazla dağıtmak isterdim ama![]()
Maalesef 500 e 250 aldım gelirse çekiliş acamadan Beşiktaş yaktı kuponu500 bitti mi senin ne yaptın![]()
Tüyo verde biz de yapalım dost 500 yapsak yeterli50yi 5 k yapar çekerim ben diğerleri dusunsun