- 64,586
- 29,905
- 113
1 14 oranı var bide gvtlarAynen wk 3-1 bitti maç
1 14 oranı var bide gvtlarAynen wk 3-1 bitti maç
Bunların soy ağacı full oç bize denk geliyorNeler teke gitti dost 300 oranım 45dk bı gole kaldı da teke gitti
İsabetli yoktu ilk yarı ev dağlara taşlara sallıyordu1 14 oranı var bide gvtlar
Bu konu lost olur ama acı gerçekler ordan teke gidiyosa kısmet yok demektir olumsuz konuşmak istemem dost ama gerçekler bunlarBunların soy ağacı full oç bize denk geliyor
Muska yaptıracam dost kısmet açmak için 😀Bu konu lost olur ama acı gerçekler ordan teke gidiyosa kısmet yok demektir olumsuz konuşmak istemem dost ama gerçekler bunlar
Kısmet açmaz muska dostMuska yaptıracam dost kısmet açmak için 😀
Koluma da canım anam yazar kupon sallarımMuska yaptıracam dost kısmet açmak için 😀
3 Gün Banlısın.Ya atsın iki gün öncede attı atsın sitede o kadar site elemanı var onlara bişey yok tabi
Gençler işte dost@Yunus28 Yastıklara shellac yazıp yumruklamaya gitmiş.
Banlana banlana öğrendik dost fedoyla 😂😂Racon kesenin başı ezilir
-Shellac Çakır
Hadi hayırlısı ile gelsin çekim abi gerisi kolayÇekimi verdik dostlar bekliyorum gelirse role dewam edecegiz
Dayı 6 kişiye 100 geliyor 3k ya az kalmış@abree @Enişte @NashNash @savaskurt @TayfunWhite @Pikaçuu bu arkadaşlara dağıtım yaparız başarılı olursak çok emekleri var
Benim emeğim çok dost son adımı benim kupona vursan 5 dk da 3500 oluyodu kasa@abree @Enişte @NashNash @savaskurt @TayfunWhite @Pikaçuu bu arkadaşlara dağıtım yaparız başarılı olursak çok emekleri var
Teşekkür ederim abi hadi kazanalim çekim gelsin de@abree @Enişte @NashNash @savaskurt @TayfunWhite @Pikaçuu bu arkadaşlara dağıtım yaparız başarılı olursak çok emekleri var