Sabah bir eleman roll konusu açtı 5 kişiye 6 lira mı ne verecekti. Daha neler görecezDemi Muro biz 100 k kazanıp desteğiniz için teşekkürler deyip giden adamlar gormusuz bize koyar mi![]()
Sabah bir eleman roll konusu açtı 5 kişiye 6 lira mı ne verecekti. Daha neler görecezDemi Muro biz 100 k kazanıp desteğiniz için teşekkürler deyip giden adamlar gormusuz bize koyar mi![]()
Ama kendini sıkıntıya sokmadan ilk önce borçlarını kapat Benim iki sene oldu bir buçuk milyarı bir türlü götürüp kapatmadım vakıfa pandemi döneminde almıştımYok dost biz mkaarasindayiz bas tacisin bizde ne varsa masadadir
Yemin ediyorum küfür edecektim Ban yiyecektim de klavye bir anda dondu böyle yazamadım hiçbir şey Sonra kapattılar konuyuSabah bir eleman roll konusu açtı 5 kişiye 6 lira mı ne verecekti. Daha neler görecez
Milyar mı kaldı muroooo.Ama kendini sıkıntıya sokmadan ilk önce borçlarını kapat Benim iki sene oldu bir buçuk milyarı bir türlü götürüp kapatmadım vakıfa pandemi döneminde almıştım
Biz esnaf adamız dost ya bizde borcta bitmez paradaAma kendini sıkıntıya sokmadan ilk önce borçlarını kapat Benim iki sene oldu bir buçuk milyarı bir türlü götürüp kapatmadım vakıfa pandemi döneminde almıştım
Ben sövdüm hepimizin yerine çok şükür ban da yemedik 🤣Yemin ediyorum küfür edecektim Ban yiyecektim de klavye bir anda dondu böyle yazamadım hiçbir şey Sonra kapattılar konuyu
Brendford kalk ayağa büyüğün geldi. O da 3 kişiye 20 tl veriyordu 😁Sabah bir eleman roll konusu açtı 5 kişiye 6 lira mı ne verecekti. Daha neler görecez
Kaytan biyiklarini surseydin dost bilmem nerelerineYemin ediyorum küfür edecektim Ban yiyecektim de klavye bir anda dondu böyle yazamadım hiçbir şey Sonra kapattılar konuyu
Surecektik de zor kaçtı elimleKaytan biyiklarini surseydin dost bilmem nerelerine![]()
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Surecektik de zor kaçtı elimle
Ya bir tanesi var Gece geliyor Ulan var ya böyle bir şey yok ya Yav adam resmen kendine küfür ettirmek istiyor böyle hani rahatlıyor herhalde küfür edince etmemeye çalışıyorum Dün konuşuyorum Öyle illa bana küfür ettirecek bir şekildeBen sövdüm hepimizin yerine çok şükür ban da yemedik 🤣
Dua ederiz reis . Sen canını sıkmaO zaman şöyle yapalım biz distlar konu kapansın rol bitsin bende işten geldim bir dua felan alayim
Ben Dm atıyorum dost bayspin için 😁😁O zaman şöyle yapalım biz distlar konu kapansın rol bitsin bende işten geldim bir dua felan alayim
Keseye gelelim mi 4 kişiyiz 🤣O zaman şöyle yapalım biz distlar konu kapansın rol bitsin bende işten geldim bir dua felan alayim
Kafana göre Kral nasıl istiyorsan vallahi Muhabbet güzel gitti buradaO zaman şöyle yapalım biz distlar konu kapansın rol bitsin bende işten geldim bir dua felan alayim
Duş demek istedi bence 🤣Dua ederiz reis . Sen canını sıkma
At ama ,ilk yarı bitince çekim vereceğiz sonra niye atmadım diye kapımıza vurmaBen Dm atıyorum dost bayspin için 😁😁