- 53,598
- 25,621
- 113
Zaten belli kişiler 4 kişiyiz burada başka kimse yok ona göre İlk Adım volt zatenLa dur daha ilk adim
Zaten belli kişiler 4 kişiyiz burada başka kimse yok ona göre İlk Adım volt zatenLa dur daha ilk adim
Hemde yıldızlıBol şanslar diliyorum ⭐
Sen fix yaz sana 100 atalım buspini al mademGfbridvan1907 gfbridvan1907 GFBRİDVAN1907
@Gfbridvan1907
İlk adım 240 voltZaten belli kişiler 4 kişiyiz burada başka kimse yok ona göre İlk Adım volt zaten
Teşekkürler dost rol başarılı olsun dostlarımla beraber alırızSen fix yaz sana 100 atalım buspini al madem
Vay arkadaş ya bastada yazdık ya kimseye para yok adamlar listeyi bile hazırlamışlar birde kombine çalışıyorlarTeşekkürler dost rol başarılı olsun dostlarımla beraber alırız
Adamsın genç fener bahçeli Rıdvan kardeşimTeşekkürler dost rol başarılı olsun dostlarımla beraber alırız
Senin canın sağ olsun ya vallahi sıkıntı yok ya sen at kuponu getirelim de hiç sıkıntı yokVay arkadaş ya bastada yazdık ya kimseye para yok adamlar listeyi bile hazırlamışlar birde kombine çalışıyorlar![]()
Çete bunlar çete 🤣🤣🤣Vay arkadaş ya bastada yazdık ya kimseye para yok adamlar listeyi bile hazırlamışlar birde kombine çalışıyorlar![]()
Benim kendi adıma bekletim yok . Muronun işleri reis 🤣🤣🤣🤣 ben makara peşindeyimVay arkadaş ya bastada yazdık ya kimseye para yok adamlar listeyi bile hazırlamışlar birde kombine çalışıyorlar![]()
Bir kere elini kaptırdın dost bize vücut lazım 😁😁Vay arkadaş ya bastada yazdık ya kimseye para yok adamlar listeyi bile hazırlamışlar birde kombine çalışıyorlar![]()
Muro her yerden saldırıyor Şu an bir şey bulamadığı için buraya saldırdı direkt@😆😆😆Benim kendi adıma bekletim yok . Muronun işleri reis 🤣🤣🤣🤣 ben makara peşindeyim
Demi Muro biz 100 k kazanıp desteğiniz için teşekkürler deyip giden adamlar gormusuz bize koyar miSenin canın sağ olsun ya vallahi sıkıntı yok ya sen at kuponu getirelim de hiç sıkıntı yok
Yok dost biz mkaarasindayiz bas tacisin bizde ne varsa masadadirBenim kendi adıma bekletim yok . Muronun işleri reis 🤣🤣🤣🤣 ben makara peşindeyim
Aynen Kral seni ya zaten burada adamlar belli Ya ben bir şey demiyorumDemi Muro biz 100 k kazanıp desteğiniz için teşekkürler deyip giden adamlar gormusuz bize koyar mi![]()
Güzel kapak oldu reis Samsun'dan duyuldu kapak sesi 🙃Demi Muro biz 100 k kazanıp desteğiniz için teşekkürler deyip giden adamlar gormusuz bize koyar mi![]()