- 43,105
- 42,172
- 113
Siz devam edin muhabete canım ben dusbalayim geleyimKafana göre Kral nasıl istiyorsan vallahi Muhabbet güzel gitti burada
Siz devam edin muhabete canım ben dusbalayim geleyimKafana göre Kral nasıl istiyorsan vallahi Muhabbet güzel gitti burada
Ben bugün temizlik yaptım dost😁😁Duş demek istedi bence 🤣
Konu amacını assin beyler freezoonKafana göre Kral nasıl istiyorsan vallahi Muhabbet güzel gitti burada
Tam kapının tokmağı elimde idi dost uyardığın için teşekkürler 😁😁At ama ,ilk yarı bitince çekim vereceğiz sonra niye atmadım diye kapımıza vurma![]()
O aslan ile essegin hikayedir Ömer efendiSurdaki zamanınızın yarısını hayırlı işler için kullansanız ne güzel olur akşam gelin size fil ile devenin hikayesini anlatacağım
Sen anlat Ömer baba 50 dakika ileri aliriz senin sahneyi 😁Surdaki zamanınızın yarısını hayırlı işler için kullansanız ne güzel olur akşam gelin size fil ile devenin hikayesini anlatacağım
HahhahahahahhahhahzjzSurdaki zamanınızın yarısını hayırlı işler için kullansanız ne güzel olur akşam gelin size fil ile devenin hikayesini anlatacağım
Fil ile deve.. Baba nasıl fanteziler bunlarSurdaki zamanınızın yarısını hayırlı işler için kullansanız ne güzel olur akşam gelin size fil ile devenin hikayesini anlatacağım
Sen rahatına bak dost ben buralardayimBen de bir dışarı çıkacağım tütün alacağım gidip geleyim Anca yetişirim😆😆
Gidip geleceğim bir 15 dakikayaSen rahatına bak dost ben buralardayim
Yaw rahatına bak diyorum sana sabaha gel sıkıntı yokGidip geleceğim bir 15 dakikaya
Hiç aklımda yoktu gözümün önüne geldi teşekkürler dostFil ile deve.. Baba nasıl fanteziler bunlar
🤣🤣🤣🤣Hiç aklımda yoktu gözümün önüne geldi teşekkürler dost
Tamam muro . Geç kalma. Sağa sola takılmaGidip geleceğim bir 15 dakikaya
Bol şans feromNasıl olsa basaramayacagiz o yüzden kimseye para vermeyeceğiz zaman geçsin![]()
Forumda mesaj atması yasaklanan tek üye. Para isteyemeyince başka bir yere gitmiştir ellağm 😄Hacılar bizim bir tane sabit dilencimiz vardı gözükmüyor ortalıkta gedsonfernandes hep yazardı hiç yazmıyor bilen varmı noldu