- 34,546
- 19,154
- 113
Slot cevriyo arkada bro maxwinle gelirse iyiBeşiktaş dostumuz nerde
Slot cevriyo arkada bro maxwinle gelirse iyiBeşiktaş dostumuz nerde
Saf karıyım ben 😁Forumda kadın görmeye görmeye gelen kadinlarida dönme saniyozkanka sende de az sinyal var
HeAviatöre mi bindi
Iyyyy iğrençSaf karıyım ben 😁
Dönememi olaydım 😁Iyyyy iğrenç
Yok la harbiden kadınlardan baya soğudum çok.itici geliyor biz döndük noldu aw ya birde instada o videolari görünce çok.sogudumDönememi olaydım 😁
Yanlış anlama kadınlar güldür çiçektir ama şimdiki kadınlar kadınlığın değerini düşürdüler aptal embesil bi nesil geliyoDönememi olaydım 😁
Hangi videolarımis la link atsana bı bakalımYok la harbiden kadınlardan baya soğudum çok.itici geliyor biz döndük noldu aw ya birde instada o videolari görünce çok.sogudum
Sorun yok dost yaprak topalak fark etmezDönememi olaydım 😁
Aha geldi kaçak ficicşcşSorun yok dost yaprak topalak fark etmez
Yokbe dost 13 k kayıpla geldik bakalım akşama inşallah zengin olurizSlot cevriyo arkada bro maxwinle gelirse iyi
Ay kıyamam sana yollarımı mi gözledin senAha geldi kaçak ficicşcş
Herkeste numaram face insta telegramim var ya kaçma şansımız yok bana ulaşmak kolayAha geldi kaçak ficicşcş
Hı ivit 🥹Ay kıyamam sana yollarımı mi gözledin sen![]()
Tamam o zaman akşam 8-9 gibi burada ol senin şansına da bir rol yapalım bakalım belki uğurlu gelirsinHı ivit 🥹
Tamam bakalım şans olsun 🤞Tamam o zaman akşam 8-9 gibi burada ol senin şansına da bir rol yapalım bakalım belki uğurlu gelirsin
Mervecim dikkatli ol fedo uçan sineğe bile asılıyorAha geldi kaçak ficicşcş
Sorun yokMervecim dikkatli ol fedo uçan sineğe bile asılıyor
Sende dünden razısın nasıl bi yokluktasin😁😁Sorun yok
En azından tarafımiz belli dost erkek olduğumuz sabitMervecim dikkatli ol fedo uçan sineğe bile asılıyor