- 78,611
- 50,666
- 113
Abi Allah yakışıklı yaratmış valla öyle biamacm olsa taktiğe ihtiyacım yok😂Instada olur demekki konuşmuşsun geliştir al @Beşiktaş tan taktik sonra cetoya
Ugra senin iş tmm
Abi Allah yakışıklı yaratmış valla öyle biamacm olsa taktiğe ihtiyacım yok😂Instada olur demekki konuşmuşsun geliştir al @Beşiktaş tan taktik sonra cetoya
Ugra senin iş tmm
Rol mü var bromInstada olur demekki konuşmuşsun geliştir al @Beşiktaş tan taktik sonra cetoya
Ugra senin iş tmm
Abi Allah yakışıklı yaratmış valla öyle biamacm olsa taktiğe ihtiyacım yok😂
Yok kanka ya iki geyik yapıp yatalım dedik beste kalkacazRol mü var brom
Abi ben sevmiyorum öyle şeyleri sadık bi adamımHerşey yakışıklılık değil la bak enisteye yakışıklı değil ama ceviz kırıyor çattt diye hemde ruslarla
250 yollada keyfinize bakalım zengin olucaz bu haftaYok kanka ya iki geyik yapıp yatalım dedik beste kalkacaz
Filmin sonu ezel aw sadık adamların sonu parklarda alkolAbi ben sevmiyorum öyle şeyleri sadık bi adamım
Yanmaktan korksak ateşe yürümeyiz abimFilmin sonu ezel aw sadık adamların sonu parklarda alkol
Olsa dükkan senin bu 200 dolandırdık birini alkol aldık dengede yüz Frebet eklemişti pik ettik daha kumar yok oyle250 yollada keyfinize bakalım zengin olucaz bu hafta
Yara yedin sen özlü sözleri simdiden ezberle parklarda gençlere anlatirsinYanmaktan korksak ateşe yürümeyiz abim
La şansımız hepten gitti 😁Olsa dükkan senin bu 200 dolandırdık birini alkol aldık dengede yüz Frebet eklemişti pik ettik daha kumar yok oyle
Neyse Dmden ulaşıcam sanaOlsa dükkan senin bu 200 dolandırdık birini alkol aldık dengede yüz Frebet eklemişti pik ettik daha kumar yok oyle
Her zaman beklerizNeyse Dmden ulaşıcam sana
Aktif misin pasifmidostLa şansımız hepten gitti 😁
Enişteye de selam söyleHer zaman bekleriz
Ney 😁😁😁😁😁😁 Kadınım la ben giggşşgşfgşgşgşvşşvvşvşbşAktif misin pasifmidost
Beşiktaş dostumuz nerdeHer zaman bekleriz
Uçtu gitti 😁Beşiktaş dostumuz nerde
Forumda kadın görmeye görmeye gelen kadinlarida dönme saniyozkanka sende de az sinyal varNey 😁😁😁😁😁😁 Kadınım la ben giggşşgşfgşgşgşvşşvvşvşbş
Aviatöre mi bindiUçtu gitti 😁